Cautare

1148 de rezultate pentru "cazacu manolache popa" (3.20 secunde)
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Dan Popa a investigat mass media pentru a vedea cum a fost reflectat evenimentul arestarii lui Vantu si a publicat rezultatele pe blog. ... Vezi mai jos registrul emotional in care au fost scrise posturile, scrie Dan Popa pe blogul lui.
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Steaua a fost prima data periculoasa dupa o greseala al jucatorului venit la "U" in iarna din Ghencea, Dorinel Popa, care a uitat ca nu mai trebuie sa-i paseze lui Tatu, iar brazilianul l-a intins pe Bornescu (14).
Popa, Rusescu, Cr. ... Prepelita intra in locul lui Adrian Popa! ... Cursa impresionanta facuta de Adi Popa, care a pasat la Tanase, insa acesta a fost blocat in ultima clipa min.
85‘ Stanciu este pus intr-o pozitie excelenta, in careul advers, de catre Adi Popa, dar rateaza sutul, dupa ce realizeaza un dribling in plus 80‘ Ultima schimbare si la Petrolul - intra Marian Cristescu, in locul lui Mustivar.
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
Printre cei care au participat la sedinta s-au numarat Ioan Toma, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, Mircea Vucovici, inginer sef la Sistemul de Gospodarire a Apelor, Constantin Manolache, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Florin Asaftei, directorul filialei judetene a Societatii Nationale "Imbunatatiri Funciare ", Tamara Ciofu, directorul Directiei de Sanatate Publica, Eugen Arama, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, Radu Stroici, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Stancu mai spune ca, fiindu-i suspendate raporturile de serviciu, el nu mai semneaza acte la DGASPC Dolj de cand a fost pus prefect, dar locul ii este tinut de unul dintre directorii adjuncti ai institutiei, Maria Manolache.
Vom reanaliza situatia iar in cazul in care domnul Danila nu va avea avizul, probabil vom sustine pe altcineva", a precizat Constantin Manolache, vicepresedintele PSD al CJ.
Constantin Manolache, inspector general al ISJ, a declarat ca cei peste 3.000 de beneficiari vor primi cite 4,5 milioane de lei, respectiv 900 de mii lei pentru luna septembrie si cite 1,8 milioane lei pentru lunile octombrie si noiembrie.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
In zona de nord a Capitalei, langa complexul Petrom City, va fi dezvoltat un proiect rezidential de 280 de locuinte, cu o valoare de piata de 60 milioane euro, a declarat, sambata, presedintele societatii Trustee, Dan Manolache.
Barbatul este originar din localitatea Odaia Manolache, comuna Vanatori, si a inceput in agricultura cu o ferma si un tractor BR 445, un plug cu trei cormane si o freza pentru legume.
Cei care migrau de la o slujba la alta nu o vor mai putea face, pentru ca acum se cauta oameni cu experienta si cu rezultate, iar goana lor dupa salarii i-a impiedicat sa isi consolideze cu adevarat cunostintele si abilitatile", este de parere Marin Manolache, managing partener al firmei de recrutare Skill Team.
google-analytics.com