Cautare

1148 de rezultate pentru "cazacu manolache popa" (5.39 secunde)
Ministerului Apararii si cu experti din Ministerului de Interne se vor pune de acord asupra unei formule de recalculare a pensiilor, iar militarii si politistii ar putea beneficia, in plus, de conditii diferite de pensionare printr-un act special", a declarat Loredana Manolache, consilier de comunicare in Ministerul Muncii.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Ne-am bucurat de reintalnirea cu marii gazetari si scriitori Vartan Arachelian, Nicolae Arsenie, Ioan Adam, Stefan Dorgosan, dar si de prezenta juniorilor Dumitru Manolache, Danut Ungureanu, Nicolae Iliescu sau Emil Stanciu.
Celelalte clasari pe podium pentru Universitatea din Craiova au fost obtinute de Sorin Draghici - locul intai la 60 m garduri, Ioana Gabriela Manolache - locul doi la 3 kilometri mars si stafeta masculina de 4x2 tururi, alcatuita din Danut Ceici, Sorin Draghici, Cezar Bobolicioiu si Radu Lazar, care a luat bronz.
Liviu Manolache) Cosmin Contra a inceput partida de la Ploiesti cu o formula atipica, extrem de ofensiva. Lituanienii nu au fost insa impresionati si puteau marca la prima actiune, prin Sirgedas.
Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. Multumesc organizatorilor pentru initiativa! Mai jos puteti vedea cateva imagini de la ceremonie.
Vlad Manolache) Un nud realizat de Modigliani a fost vandut, de o casa de licitatii, cu peste 157,2 de milioane de dolari.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Muzica si textul single-ului Rasarit sunt compuse de catre ADDA si Viky Red, iar la bass artista l-a avut alaturi pe Vlad Manolache.
Muzica si textul single-ului Rasarit sunt compuse de catre ADDA si Viky Red, iar la bass artista l-a avut alaturi pe Vlad Manolache.
- Expozitia "Discover Korea in pictures" Sambata, 19 octombrie - Asian Make-up cu Adela Manolache: "Machiajul mireselor in India". - "Medicina Traditionala Chineza si Acupunctura":
Ducan - Boboc, Ciobanu, Dulca, Serban - Pruteanu, Gogescu - Tudor, Rusu, Musi - I. Stoica Rezerve: Maxim, Dumiter, Tanasa, Toma, Stancovici, Vlasceanu, Geana, Manolache, Radu Antrenor: Leonard Strizu
Liviu Varciu, pilotul Catalin Cazacu - campion national la motociclism viteza si Cristina Soloc - prezentator Motomagia TVR 2. Mini-evenimentul din cadrul SMAEB 2015 a fost un real succes si o avanpremiera la Campionatul National de Motociclism Viteza - Etapa I - 1-3 mai Motor Park - Adincata (jud.
La manifestare au participat fostul consilier prezidential Elena Udrea, ministrii Anca Boagiu si Sulfina Barbu, senatorii Cornelia Cazacu si Maria Petre, deputatul Anca Constantinescu si euroobservatorii Roberta Anastase si Monica Iacob Ridzi.
In cazul prefectului de Ialomita, Cazacu Marinica, PSD prezinta si fotografii care dovedesc ca acesta, impreuna cu angajatii Prefecturii, se implica in campania PD-PLD.
Nicolae Giugea, Marinica Cazacu si Ionel Izina au fost numiti inspectori guvernamentali, iar Ion Carstoiu, Aurelian Leonard Danu si Cristian Marius Vladu au fost retrogradati in functia de subprefecti.
El a asigurat ca abia joi seara a aflat despre asocierea dintre fratele sau Mircea Basescu intr-o firma cu fiica lui Aurel Cazacu, director in cadrul Ministerului Economiei, si cu alti oameni de afaceri.
Omul de afaceri Romeo Oita, asociat cu fratele sefului statului in Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, a declarat ca Mircea Basescu si Maria Cazacu au semnat actele de iesire din firma, despre care a spus ca nu are ca scop activitati militare.
Am vorbit zilele trecute cu Florin Cazacu, presedintele organizatiei Hunedoara, care l-a votat pe Geoana. Poate sa confirme asa ceva?
Aceasta este cea mai tanara orchestra simfonica din Romania, ce a luat fiinta la Sinaia in vara anului 2008, la initiativa violoncelistului Marin Cazacu, cu sprijinul Fundatiei "Prietenii muzicii - Serafim Antropov".
google-analytics.com