Cautare

3870 de rezultate pentru "casa deliciilor" (4.39 secunde)
Conform ghidului intocmit de specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) si prezentat de Mediafax, odata cu mutarea intr-o casa noua ori la prima zugravire sau reamenajare, asezarea mobilierului trebuie gandita in asa fel incat spatiile sa nu fie aglomerate cu piese de mobilier instabile in vecinatatea locurilor in care membrii familiei petrec cea mai mare parte din timp.
Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor.
Magda Marincovici) Stephane Gayet, medic specialist la Spitalele Universitare din Strasbourg, cadru didactic la Universitatea din Strasbourg, prezinta, intr-un articol publicat pe site-ul Atlantico.fr., modul cum ajunge omul sa imparta patul, dormitorul si intreaga casa cu aceste microorganisme.
Casa de poveste construita de un roman cu doar 5.000 de euro. A folosit tehnologie din epoca de piatra V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro?
Cum se construieste o casa de lut si care este secretul peretilor de chirpici care nu se crapa Casa de lut ridicata de arhitecta Ileana Mavrodin a devenit o adevarata atractie turistica, reprezentand un magnet pentru toti cei care doresc sa isi construiasca o locuinta ecologica cu cheltuieli minime.
playtech.ro/Cum se pregatesc americanii pentru un potential dezastru Casa Alba se pregateste pentru un dezastru care ar putea fi cauzat de vanturile solare.
Balanta Pe harta cerului saptamanii viitoare, cei care s-au nascut in semnul Balantei au un marcaj puternic legat de casa, familia din care provin, patrimoniu si gospodarie.
Pana pe 9 septembrie este activa Casa Banilor. ... Este un an foarte bun in Casa Spiritualitatii si in Casa Strainatatii - vestile sunt legate de strainatate, vin din strainatate. ... Sa vanda un teren, sa isi schimbe masina, mobila din casa, deci activitate intensa cu deschidere foarte larga.
Casa, familia si viata privata continua sa fie principala preocupare a dumneavoastra. ... Va ganditi din ce in ce mai serios la un proiect legat de casa si familie. Rezultatul este de-a dreptul grandios, daca tineti seama, bineinteles, si de opiniile celor din casa.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
La putin timp dupa epica infrangere in alegerile pentru primaria Capitalei, Predoiu a suferit un nou esec la alegerile pe casa scarii, unde a iesit pe locul trei, dupa doi candidati care nici macar nu locuiau in bloc.
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
Oamenii de la sat obisnuiesc sa puna de Buna Vestire paine si sare pe pragul usii de la intrarea in casa, pentru a hrani ingerii.
L-am gasit cazut in casa. ... S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova.
A se muta din casa, a-si construi o casa. ... Ori mutarea din casa, ori schimbarea de serviciu. ... Deci conditia este sa nu va izolati, sa stati inchisi in casa, sa nu veniti in contact cu ceilalti.
Cand se darama o casa aceste porti sunt scoase si usor reconditionate.
Casa Miclescu e o mostenire arhitecturala nepereche din centrul Bucurestiului. ... Casa Miclescu, in care s-a filmat Felix si Otilia in 1971, e parasita din 1994, cand ultimul proprietar a murit.
Si cum, vrem, nu vrem, ne petrecem mai mult timp in casa, simtim nevoia sa facem schimbari si in interior.
Batranii nu mai aveau mai nimic prin casa si ograda. ... Dupa ce au fost tarati prin puscarii, din aceleasi nemernice motive - restantele uriase acumulate la aceleasi tembele cote, reveniti la casa lor, au fost obligati ori sa-si doneze tot pamantul la stat, ori sa se inscrie in colhoz.
La fel si nemultumitul de la Casa Judeteana de Pensii, Oscar Benes, care, dupa ce anul trecut a fost mut si surd la solicitarile pensionarilor si la durerile lor, baricadandu-se ca intr-o fortareata in Casa de Pensii, ieri s-a decis sa ne transmita un drept la replica.
google-analytics.com