Cautare

3870 de rezultate pentru "casa deliciilor" (3.03 secunde)
Nu sunt neaparat motive de mandrie, nici Casa Poporului, nici castigarea competitiei cu Portugalia pentru gazduirea summitului. ... La muzeul Brukenthal, nu ma pot retine sa nu remarc, la sectiunea arta contemporana, cateva compozitii pe tema "Casa comuna Europa", reprezentand acoperisurile si mansardele mai multor case diferit colorate.
Da cativa lei pentru o ditamai casa cand altii n-au nici bani de chirie, daramite de vilan.
A debutat in muzica usoara in anul 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie, acompaniata de Paul Ghenter. ... Impreuna cu Vlad Batca, Ileana Pop realizeaza transmisii televizate de la Casa de Cultura, in care apare si Margareta Paslaru.
I-a fost luata casa in casa s-a nascut apoi a trait 10 ani in chirie intr-un apartament cu doua camere cu toti membrii din familie. Acum si-a cumparat propria casa.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba. ... Un alt subiect delicat pentru liderul de la Casa Alba va fi legea privind avortul.
Conform programului "O casa pentru fiecare " imobilele vor avea la parter o camera de zi, o bucatarie, un grup sanitar si un hol, iar la etaj doua dormitoare, un hol si o baie.
Cei patru parteneri de guvernare - PNL, PD, UDMR si PUR - au astazi intalniri la Casa Casatoriilor din Sfantu Gheorghe, pentru a legaliza “mariajul“ lor politic.
Deputatii au adoptat marti, cu unanimitate de voturi, OUG privind masurile de implementare a programului "Prima Casa". ... Ordonanta de urgenta a Guvernului privind implementarea programului "Prima casa" a fost adoptata tacit de Senat la 29 septembrie, dupa ce senatorii nu au reusit sa o voteze in trei sedinte.
110 datornici si aproape 1 miliard de lei vechi de recuperat de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
Programul "Prima casa" este in continuare blocat. ... Pana luni, doar 33 de romani au primit toate aprobarile pentru un credit ipotecar prin programul Prima Casa, conform datelor primite de la Fondul de Garantare.
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz. ... "Casa este lipita de locuinta noastra. Vrem sa spargem peretele si sa facem o singura casa.
Auzea pasi, i se parea ca vede umbre in semi-intuneric sau o pusca tasnind in casa sa la cinci dimineata". ... Casa era un dezastru. ... In 2006, Assange s-a baricadat intr-o casa de langa universitate si a inceput sa lucreze.
"Aia stau in casa si rad de noi" ... "Aia stau in casa si rad de noi, iar cand s-o ratifica ACTA, o sa inceapa sa se planga toti", a spus un foarte tanar protestatar.
te scoate din casa Vs adictie periculoasa.
A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil" Primarul Constantei a pornit un atac la adresa Mihaelei Radulescu, in cadrul unei emisiuni de la Romania TV. ... A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil", a declarat Mazare.
Aceste cununi sunt folosite si pentru prevederea viitorului, in functie de felul in care cad dupa ce sunt aruncate pe casa. ... - In aceasta noapte se inconjoara casa cu facliile aprinse, la fel campurile cu cereale, fanetele, grajdurile, aceasta pentru ca anul urmator sa fie mai bogat.
Verificarile demarate de Consiliul Superior al Magistraturii asupra modului in care s-a transferat, de la un complet la altul, dosarul privind casa parintilor Monicai Macovei au scos la iveala nereguli.
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea. ... revenea in casa mamei sale.
Maxy, directorul Muzeului de Arta al Romaniei, a intrat in casa lor: ... De la el mai am in casa 3tablouri.
google-analytics.com