Cautare

3870 de rezultate pentru "casa deliciilor" (3.47 secunde)
Unul dintre efectele programului "Prima casa" a fost, potrivit analistilor imobiliari, cresterea cu pana la 5-10% a pretului locuintelor vechi estimate la mai putin de 60.000 de euro.
Limita de 60.000 de euro impusa prin "Prima Casa" pune in dificultate cumparatorii ce doresc sa-si cumpere o locuinta intr-un proiect rezidential finalizat, acestia putand achizitiona doar garsoniere, potrivit unui studiu realizat de Proiecte.biz, portal dedicat prezentarii proiectelor imobiliare.
Mai mult de 70% dintre vizitatori s-au plans de lipsa posibilitatilor financiare si aproximativ acelasi procent s-a declarat dornic sa-si cumpere o casa in urmatorul an. ... 95 % dintre apartamentele acestora se incadreaza in cota de TVA 5% si 60% in Prima Casa.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii.
CEC Bank lanseaza o oferta promotionala la creditele acordate in cadrul programului "Prima Casa", reducand dobanda la acest tip de credit pana la valoarea ROBOR 3 luni. ... Pentru clientii care doresc accesarea creditului "Prima noastra casa" de la CEC Bank, principalele caracteristici sunt:
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a aprobat, pana luni, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.
Este concluzia analistilor care spun ca este normal sa fie asa, daca ne gandim ca posibilitatile romanilor de a-si cumpara o casa sunt din ce in ce mai reduse.
E drept, casa bucuresteana de care vorbim nu e tocmai casa, ci un palat de sapte milioane de euro. Cu o asa casa mai mai ca uiti de Bucurestiul zilelor noastre si te gandesti ca traiesti in Micul Paris.
Recent, a avut loc inaugurarea Restaurantului Casa Vitan si a Clubului E-MOTION din Calea Vitan 199. ... In fiecara duminica puteti servi la Casa Vitan in restaurant sau pe terasa un branch delicious cu numai 30 ron, intre orele 10.00 si 13.00.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Bilant catastrofal al programului Prima Casa 2: ... Bilant catastrofal al programului Prima Casa 2. ... 12 banci au semnat conventiile cu Fondul de garantare pentru a putea da imprumuturi prin Prima casa 2.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
La sume mici de valuta, diferenta intre cursul bancii si casa de schimb este aproape insesizabila, dar la sume mari se simte diferenta de curs valutar. ... unul valabil la casa de schimb a bancii, altul valabil pentru cei care efectueaza tranzactii valutare in cont.
Catalin Botezatu a achizitionat in urma cu cativa ani un pat matrimonial de la Exotique, dar in casa lui se gasesc si alte obiecte achizitionate de aici. ... "In casa noastra de la Mogosoaia, 80% din mobilier este de la Exotique:
Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Pentru mine, Craiova tot casa mea ramane. Chiar cand am ajuns am intrat in Hotelul Militar, care cinci ani a fost casa mea. ... Craiova mi-a fost casa atata timp.
A pierdut casa, afacerea si s-a despartit de sotie, iar aceasta i-a interzis sa-si vada copiii. ... Am girat cu casa pentru un imprumut prin care imi plateam fostii angajati. Era casa in care se aflau copiii nostri.
Conform traditiei locului, nuntasii vor sta cateva ore la casa mirelui, dupa care Bute isi va lua sotia si o va duce la biserica, la Galati.
Cum va arata casa viitorului Casa Cornflake e rupta, parca, din filmele cu James Bond, unde peretii se rotesc, dezvaluind tehnologie de ultima generatie, iar bauturile preferate se prepara singure, potrivit stirileprotv.ro.
google-analytics.com