Cautare

5924 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (4.19 secunde)
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
12 banci au semnat deja conventia cu Fondul de Garantare unde sunt prevazute ipoteci conventionale, care se rezolva numai in instanta. ... De acum incolo vor fi "ipoteci legale", in favoarea statului, care sunt deja titluri executorii.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux. Casa de Avocatura "Sova"
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
Cota de contributie la fondul de pensie administrat privat va fi, de la data inceperii activitatii de colectare, de 2% din baza de calcul, urmand ca in termen de opt ani sa fie majorata la 6%, cu o crestere anuala de 0,5 puncte procentuale, incepand cu 1 ianuarie a fiecarui an.
Ministerul Muncii cheltuieste patru milioane de lei din bugetul asigurarilor sociale, pentru o campanie de informare a pensionarilor cu privire la evolutia punctului de pensie si la masurile care trebuie luate pentru imbunatatirea serviciilor Casei de Pensii.
Am intrat in linie dreapta in ceea ce priveste aderarea la un fond de pensii private pentru tinerii sub 35 de ani.
In cursul zilei de ieri, a avut loc o noua runda de discutii referitoare la situatia angajatilor de la Fertilchim care nu au operate in cartile de munca stagiile de cotizare la asigurarile sociale.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. Peste o luna, pensionarea inainte de varsta legala va aduce penalizari mari, de pana la 30% din valoarea indemnizatiei acordate la limita de varsta.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public. Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a spus ca a luat aceasta decizie intrucat nu avea cine sa se ocupe de vizitatori.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Unor politicieni le merge de minune pe timpul crizei. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati. "Casa are numai patru camere. ... Este vorba despre o vila noua, la Snagov, de 1.340 de metri patrati.
Inainte de a scoate banii din buzunar pentru a achizitiona un imobil, cumparatorul ar trebui sa se gandeasca la propria locuinta in primul rand ca la o investitie imobiliara, care ulterior, daca e cazul, sa poata fi valorificata la un pret avanatajos.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
google-analytics.com