Cautare

5924 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (4.00 secunde)
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa".
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews.
Peste 500 de mii de romani vor cotiza, incepand de anul viitor, la fondurile private de pensii. Romanii care nu au implinit inca 35 de ani vor fi obligati sa cotizeze la sistemul privat de pensii.
Cei care nu au aderat inca la un fond de pensii obligatorii adminsitrate privat pot sa o faca pana maine la ora 24.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu. Noul punct de lucru de afla pe str.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
"Guvernul condus de premierul Emil Boc a ales o cale ingrijoratoare de a introduce reformele: confruntarea cu partenerii sociali, manipularea realitatilor, asmutirea unor categorii de cetateni impotriva altora.
Premierul Emil Boc a afirmat miercuri, la Timisoara, ca suma de 1,7 miliarde de euro din bugetul de stat este luata de la educatie, sanatate, infrastructura ca sa se poata plati pensiile.
Deputatul PNL, Florin Turcanu, prezinta rezolutia PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL referitoare la situatia actuala a Romaniei.Criza economica care afecteaza extrem de puternic Romania, nu a intampinat din partea guvernului niciun obstacol care sa o domoleasca, nicio masura legislativa care sa-i sprijine pe cetateni sau care sa incurajeze mediul de afaceri pentru pastrarea si crearea de locuri de munca.
In data de 20 aprilie 2010, in plenul Senatului Romaniei, au avut loc dezbateri asupra proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice.
Boc a luat cuvantul in deschiderea sedintei grupului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale, la care au luat parte ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, ministrul justitiei, Catalin Predoiu, precum si ministrul de interne, Vasile Blaga. "Se pune intrebarea de ce avem acum o urgenta in raport cu situatia anterioara.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... Conform acestui act normativ, varsta de pensionare va fi atat pentru femei, cat si pentru barbari de 65 de ani. De asemenea, valoarea punctului de pensie ramane 39%.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti un proiect de lege initiat de parlamentari PSD+PC si PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de baza, cum ar fi painea, carnea, laptele, uleiul vegetal si zaharul, Camera fiind forul decizional.
Pusa in fata neincrederii occidentalilor, referitor la incapacitatea sa de a gestiona frontierele de vest ale Uniunii Europene, Romania a suferit un soc la auzul refuzului Frantei si Germaniei de a permite intrarea noastra in spatiul Schengen.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
Guvernul a negociat cu FMI ca banii retinuti ilegal pensionarilor drept contributii de asigurari sociale de sanatate sa le fie restituiti in 16 transe, corespunzator celor 16 luni anterioare, din perioada 2011-aprilie 2012, in care pensionarii au fost obligati sa verse la buget aceste sume, informeaza mediafax.ro.
google-analytics.com