Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera ta" (2.51 secunde)
Vadim Rata a ajuns la FCSB si se declara entuziasmat pentru acest nou pas din cariera sa. ... E un club mare in Romania, e un pas foarte mare pentru cariera mea de fotbalist.
Daciana Sarbu ne spune ce inseamna, in viziunea ei, o femeie de succes! Sotia lui Victor Ponta se imparte perfect intre cariera si rolul de mama si tine foarte mult la reguli.
Vesti bune pentru elevii care nu sunt inca decisi ce cariera sa urmeze! ... Spre exemplu, in aceasta saptamana, tinerii au aflat care sunt pasii spre o cariera de succes in stomatologie.
Cadoul oferit presedintelui AP la varsta de 65 de ani a fost un tort cu sigla Actiunii Populare si un film care cu-prinde evenimente importante din cariera sa politica si civica, cat si amintiri ale unor colaboratori mai vechi si mai noi ai acestuia.
Faptul ca gestul a fost impus de o strategie politica si ca, de fapt, Vadim Tudor si-a pastrat controlul, nu-i diminueaza meritele, mai ales daca ne gandim ca un alt presedinte de cariera si mult mai varstnic - respectiv Ion Iliescu - nici nu admite macar ideea unei functii onorifice.
Traducerea lui Basescu a facut cariera printre membrii si simpatizantii PD si PNL, care o folosesc mai tot timpul in campania electorala.
Cariera de functionar al Senatului a fostului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava, sta in mana succesorului sau, democratul Dan Vasiliu.
Aprecierea lipsita de consideratie suna a dangat de clopot tras in dunga pentru cariera politicianului Adrian Nastase. Nici in afara PSD lucrurile nu stau insa mai bine.
In aceste conditii, este sigur ca Alianta se va confrunta nu numai cu scaderea popularitatii sale in ochii romanilor, ci si cu ostilitatea parlamentarilor pesedisti si a partenerilor lor. Ramane de vazut cum vor trece liberalii si democratii cel mai greu examen politic din intreaga lor cariera post-decembrista.
Tariceanu a spus ca ceea ce o recomanda pe Oana Marinescu pentru acest post este experienta acesteia in comunicare, dar si in jurnalism, in conditiile in care si-a inceput cariera ca ziarist, lucrand timp de patru ani si jumatate pentru cotidianul “Ziua“ si apoi pentru “Ziarul Financiar“.
Radu Bud si-a inceput cariera politica in Partidul Automobilistilor, iar din 1995 este membru PNL dupa fuziunea dintre cele doua formatiuni.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
tinerii sunt buni la lipit afise, dar pentru o cariera politica sau in administratia locala este nevoie de mai multa "coacere".
Decanul de varsta al ambasadorilor, reprezentantul Sfantului Scaun, monseniorul Jean-Claude Perisset, a luat cuvantul si a facut referire la cariera in marina a sefului statului roman.
Tinand cont de arhitectura urbanistica, acest arhitect sef ori este la inceput de cariera si nu se pricepe, prntru ca nu vad rezultatele, ori nu comunica cu ceilalti, pentru ca vedem o lipsa de coordonare si unitate a actiunilor privind dezvoltarea urbanistica.
Ea califica filmul drept "o facatura suta la suta", menita sa-i distruga cariera politica si sa loveasca in PSD.
Viata celor ce vor sa faca o cariera in politica este destul de incarcata sau cel putin, asa sustin acestia.
stefan Mihu si-a inceput cariera profesionala inainte de 1989, atunci cand prin devotamentul manifestat fata de cauza partidului a fost numit pe un post caldut si ravnit din cadrul Serviciului de Protocol al fostului Comitet Judetean Constanta al PCR.
Din partea Opozitiei a facut “cariera“ Anca Boagiu, din cauza comportamentului din campania electorala - limbajul trivial si disputele (care au ajuns pana la violenta) in care a fost implicata in timpul unei emisiuni electorale televizate.
Intr-un partid politic nu poti sa opresti pe nimeni sa spere si sa isi faca un plan de cariera. Sunt convins ca partidul va avea intelepciunea sa aleaga un lider foarte bun, capabil sa duca partidul mai departe si sa continue ceea ce eu am incercat sa fac:
google-analytics.com