mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta
(Continuare)

Despre disparitia Atlantidei

Ce s-a intamplat de fapt? Cum a fost posibila o atat de mare catastrofa planetara, brusca, acum 12.500 ani? Ma refer desigur la POTOP.
Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara. Nu a fost prima data, dar de data asta au gresit-o rau . Factiunea sprijinita cu magie de magii de la IS de Metafizica a pierdut conflictul pentru succesiunea la conducerea Imperiului Grey. Castigatorii bineinteles ca au aflat de vrajile (nu tocmai benefice pentru ei) facute de Atlanti (si platite cu nave si tehnologie interzisa la "export" si acum), si au venit sa se razbune pe aceasta rasa minuscula dar avansata si tupeista. Dupa cum se stie (cine stie, cunoaste) rasa grey este foarte tehnicista si putin sensibila. Au Biosicul foarte dezvoltat si Noesicul asuprit de acesta. In Nave au generatoare de Lumina artificiala. (Ma refer aici la Bioenergie pura artificiala). **Cam cu aceleasi beneficii si neajunsuri ca si vitaminele artificiale pentru oamenii actuali
** Cei care au ajuns intr-o Nava - si aici sunt cei rapiti sau colaboratorii lor din Aria 51 si alte baze secrete - stiu acea LUMINA ALBA SOLIDA care face tesuturile aproape transparente, care inunda complet interiorul Navelor Spatiale ale ET.) Au luat foarte in serios pericolul imixtiunii Atlantilor si au venit cu cea mai mare BAZA SPATIALA a Lor. Pe atunci inca nu erau in regresul si decaderea in care sunt azi. Baza asta este si acum pe langa Noi. O vedem toti. O numim LUNA . ** Teste facute de Americani prin producerea de unde seismice pe Luna au aratat clar ca aceasta este un corp gol la interior (trantind de la cativa metri o treapta de racheta de cateva sute de kg, suprafata Lunii a vibrat ore in sir, vibratii inregistrate de o raza laser trimisa de pe Pamant si reflectata inapoi de o oglinda pusa pe Luna. Realizati ca Luna, cu o masa egala cu o sesime din cea a Pamantului, a vibrat cateva ore din cauza ca a fost lovita de un corp cu o greutate sub o tona!!! Ce ar fi atunci cand isi implodeaza americanii un cazino din Las Vegas, cu zeci de etaje si cantarind spre milonul de tone, s-ar cutremura tot Pamantul cateva ore ??? Rezula logic ca Luna este goala la interior.) ET au sabotat ulterioara misiune pe Luna, care avea intre altele in plan sa provoace o explozie pe suprafata satelitului Pamantului. (Apollo 13). Si de atunci, Pamantenii nu au mai calcat pe Luna. Alta ciudatenie - craterele de impact de pe Luna sunt foarte mari pe orizontala si prea putin adanci. Ca si cum sub suprafata acoperita cu pietre si praf s-ar afla un blindaj foarte eficient. (Luna a fost lovita de meteoriti foarte mari care au produs explozii foarte puternice s ultima data in sec 13 sau 14 - relatarea calugarilor din Irlanda).
Cand au vazut ce enormitate de Baza Stelara a trimis civilizatia Grey contra Lor, Atlantii au activat Scutul lor secret care facea ca ATLANTIDA SA SE MUTE INTRE 2 CUANTE ALATURATE DE TIMP. (Nu inteleg cum vine asta, dar Palmyra asa zice. Noi toti si toate lucrurile noastre existam PE cuantele Timpului. Atunci, acum 12.500 de ani, Atlantii au deplasat toata Insula Atlantida INTRE cuantele de Timp. Daca citeste asta cineva cu cunostinte avansate de Fizica Cuantica Relativista poate da o explicatie mai clara, si poate si ceva relatii matematice. Pe mine ma depaseste). Dar s-a intamplat o nenorocire. Nu din viina Atlantilor, ei mai testasera Scutul si functiona bine. Luna cand a venit (Legendele multor populatii din Asia si Australia evoca Vremurile de Demult cu sintagma "CAND NU ERA LUNA PE CER" -in loc de "a fost odata ca niciodata" din basmele nostre) din Spatiu si s-a inscris pe o orbita stationara in jurul Terrei (Luna, care stiintific dovedit este mai batrana ca Sistemul Solar!!) a produs UN URIAS VAL MAREIC - de peste 100 de metri. Totodata a produs o unda in Scoarta Terrei (se mai simte si acum Mareea Telurica...) care a eliberat numeroase tensiuni acumulate in Scoarta, declansand deci multe cutremure puternice si eruptii vulcanice.
POTOPUL. Dezastru pomenit in Legendele si Scrierile Anticilor de pe toarta Planeta - pana si de aborigenii din Australia. Atunci a fost un fenomen incredibil. Pe langa valul de peste 100 m care a maturat Uscatul pe multi km adancime, acest Val a mai facut doua rele imense.
A produs o alunecare a intregii cruste terestre pe mantaua semilichida de dedesubt, cu consecinte climaterice catastrofale. Nordul Asiei si Antarctica de vest, care aveau climat temperat cu toata glaciatiunea, au ajuns brusc in zone polare (harta lui Piri Reis a fost copiata dupa o harta Atlanta de dinaintea acestui dezastru). Tibetul si Anzii s-au inaltat brusc cu 2.000 de metri. Mamutii si alte animale nu au avut nicio sansa. Au fost gasiti in Siberia mamuti congelati de acum 12.500 ani, care aveau in stomac vegetatie semitropicala nedigerata. Mamutul e o ruda a elefantului si se deplaseaza incet. Multe din Coloniile Atlante au fost aproape distruse. Cera Galan a ajuns atat de sus, ca nu a mai putut fi locuit.
Valul mareic a amestecat apa Oceanului si a bulversat aerul Atmosferei in asa hal ca GHETURILE GLACIARE s-au topit brusc in cam 2 ani, nivelul Oceanului Planetar crescand cu aprox. 200 m. Asta a inundat aproape brusc intinse suprafete de uscat, a produs patrunderea apei sarate in Marea Neagra printr-o uriasa cascada in Bosfor, inundand Templul lui Apollo de pe varful MUNTELUI DELTEI - actuala Insula a Serpilor.
Atlantida este acum sub nivelul Marii. Uriasele generatoare de Energie care alimenteaza Scutul Atlantidei sunt GRAV AVARIATE si Insula nu mai poate fi adusa in cuanta noastra de Timp. Uneori, in Zona respectiva se produc anomalii mari de SPATIU - TIMP - GRAVITATIE, disparand Nave si Avioane. "APA ALBA" , spaima Nenumita a tuturor pilotilor si capitanilor, vizibila din Cosmos, este doar una dintre aparentele tulburari din Triunghi. Mai apar linii de forta care se vad pe radar ca si cum ar fi tarmuri, uneori pe cer senin intri in ceata, nu mai stii care e susul si care e josul, navele par sa pluteasca si avionele sunt in deriva, niciun instrument nu mai functioneaza, radioul si telefonul mobil sunt moarte. Se face o liniste de pe alta Lume. (Fenomenele sunt relatate prima data de Columb in sec 14, nu sunt folclor contemporan). Ca o adeverire a celor scrise, realitate nerecunoscuta de autoritati, rutele aviatice si majoritatea satelitilor OCOLESC "Triunghiul Bermudelor".

***
Mai puteti gasi si alte relatari pe Net sau carti despre Atlantida si misterele asociate ei. Nu mai deschid capitolul SFINX - are varsta de aproximativ 12.500 ani, se uita inspre Constelatia Leului atunci cand a fost construit, Capul a fost refacut prin sculptarea actualului cap din capul de Leu pe care il avea initial, are urme de eroziune verticale, care pot fi facute doar de apa de ploaie (nisipul lasa urme de eroziune orizontale cand e dus de vant), faraonul Kufu l-a dezgropat din nisip acum 4.500 ani si Piramide exista in toata Lumea, cu proprietati accesibile doar Initiatilor

***
Oare ce-ar fi daca Atlantida cu oamenii si Stiintele sale ar reveni dintre Cuantele de Timp?