Cautare

714 de rezultate pentru "cancer ovarian" (2.92 secunde)
Accesul pacientilor la tratamente oncologice noi - o problema veche de peste 5 ani pentru pacientii din Romania Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer a marcat pe 4 februarie Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului, sub sloganul "Traim in Europa, dar ne tratam in Romania!".
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Ce simptome de cancer trec de obicei neobservate. ... Exista peste 200 de tipuri de cancer. Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
Pierce Brosnan a impartasit care este perspectiva sa de viata dupa ce sotia si fiica lui au fost rapuse de cancer ovarian.
Cancerul pulmonar iti poate fura timpul" - acesta este mesajul campaniei anuale de informare asupra riscului acestei afectiuni, derulate in luna noiembrie de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC). ... moare din cauza cancerului pulmonar", declara doctorul pneumolog Dorin Vancea, presedintele Sectiunii de Cancer Pulmonar a Societatii Romane de Pneumologie.
Cancerul de prostata Afectiunile cele mai comune ale prostatei sunt adenomul (cea mai frecventa tumora benigna a barbatului) si cancerul de prostata - cel mai frecvent cancer al aparatului uro-genital masculin.
Mariustuca.ro / Regimul anti-cancer: Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate ne protejeaza de cancer, dar nu-l pot elimina definitiv (Autoare: Magda Marincovici) - Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate la rece sunt alimente valoroase, capabil sa ne protejeze de cancer, spune doctorul Pavel Chirila.
In ciuda tratamentului pentru cancer, Rosalind Franklin a continuat sa munceasca. ... A murit pe 16 aprilie 1958, la Londra, din cauza unei bronhopneumonii, suferind si de cancer ovarian. ... Alti membri ai familiei sale au murit si ei de cancer.
- Noi medicamente contra cancerelor, rezistente la terapiile cunoscute - Studiile prezentate la conferinta American Society of Clinical Oncology (Chicago, iunie 2014) au vizat molecule noi, ce tintesc tumorile rezistente la terapiile traditionale Cancerele avansate de plaman, al sangelui, tiroidei si ovarian, rezistente la terapiile cunoscute, au raspuns favorabil la noile medicamente, prezentate la conferinta anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO) de la Chicago.
Olivia Steer vine cu o noua teorie, potrivit careia cancerul ovarian se poate face din cauza fricii.
Cantareata a fost diagnosticata cu cancer mamar la 44 de ani, dar pentru ca boala i-a fost descoperita in faza incipienta, nu a avut nevoie de chimioterapie. ... In lume, la fiecare 3 minute o femeie afla ca are cancer la san.
Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE. Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.
Amiodarona, medicament contra aritmiei cardiace, suspectat ca mareste riscul de cancer Amiodarona, tratament foarte folosit contra aritmiei cardiace, ar putea sa sporeasca riscul de cancer, mai ales in cazul barbatilor, dar si al tuturor pacientilor care il iau in doze forte mari, avertizeaza un studiu publicat in ultima editie a revistei americane Cancer, citat in editia online a L’Express.
Anual, in tara noastra, sunt diagnosticate aproximativ 10.000 de paciente cu cancer la san avansat si metastatic. ... "O femeie cu cancer de san poarta o dubla coroana de spini.
Top 10 intrebari despre cancerul pulmonar - un material esential pentru pacientii cu cancer pulmonar - disponibil la chioscurile de presa si online.
10 metode de prevenire a cancerului O treime dintre cazurile de cancer pot fi evitate prin eliminarea unor factori de risc: ... S-a dovedit ca riscul de cancer creste odata cu cresterea dozei de alcool.
Magda Marincovici) Obezitatea poate fi responsabila de cresterea riscurilor de cancer, provocand o reala ingrijorare specialistilor britanici.
Nici un copil bolnav de cancer nu trebui sa fie lasat singur. ... In urma cu cateva zile, pe 15 februarie, a fost marcata Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de toti pacientii care sufera de cancer din Romania si din intreaga lume! ... In Romania, peste 10.000 de pacienti sufera de o forma rara de cancer. Aproximativ 4 milioane de persoane din Uniunea Europeana sunt afectate de forme rare de cancer.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer alaturi de Societatea de Medicina Familiei si Societatea Romana de Pneumologie lanseaza Grupul de lucru pentru reducerea mortalitatii prin cancer pulmonar.
google-analytics.com