Cautare

714 de rezultate pentru "cancer ovarian" (6.08 secunde)
In data de 15 februarie 2016, Coalitia pentru Cauza Copilului cu Cancer a organizat la Bucuresti dezbaterea cu tema Asistenta copilului cu cancer in Romania -progrese si provocari.
Astfel, vedeta vrea sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale pentru extirparea ovarelor, tot de teama de a nu face cancer la fel ca mama ei, care a murit la varsta de 56 de ani de cancer ovarian, scrie inquisitr.com.
Cu factorii de risc cunoscuti putem explica 35% din cazurile de cancer, dar raman inexplicabile 65% din cazurile de cancer, afirma Catherine Hill, epidemiolog al cancerului la Institutul Gustave Roussy-(Villejuif). Ea semnaleaza veriga lipsa, identificata de doi cercetatori de la Johns Hopkins Cancer Center din Baltimore.
dimensiunea poverii cancerului, cu accent asupra cancerului de plaman si melanoma ca fiind doua dintre tipurile de cancer cu cele mai acute situatii in ceea ce priveste optiunile terapeutice (unmet needs).
Acest nou set de articole mi-a aparut in minte dupa ce am citit pe un forum postarea unei femei care aflase ca are cancer la san si era extrem de derutata si de pesimista asupra viitorului ei.
Cele mai multe cazuri de cancer endometrial nu pot fi prevenite, dar poate fi tratat atunci cand este depistat precoce. ... Stim ca femeile cu anumiti factori de risc pot fi mai predispuse decat altele sa dezvolte cancer de endometru. ... Hiperplazia nu inseamna cancer, dar uneori se transforma in cancer.
La 70% dintre pacientii cu Aproape jumatate dintre persoanele care au cancer afla prea tarziu ca sufera de aceasta boala, sansele lor de supravietuire scazand foarte mult, se precizeaza intr-un raport recent al Institutului pentru Cercetarea Cancerului din Marea Britanie.
Ziua internationala de lupta impotriva cancerului ovarian a fost marcata, miercuri, pentru prima data in Romania, pentru a atrage atentia asupra necesitatii ca femeile sa mearga la control.
Boala Hodgkins ramane una din cele mai raspandite tipuri de cancer ce apare in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani, a caror rata de supravietuire este de 90%.
Studiile de imagistica pot sa ajute la excluderea unui abces tubo-ovarian, cu ajutorul unui test cu ultrasunete.
Steluta Indrei) Este un cancer foarte agresiv, cu putine sanse de supravietuire. Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. Dar este singurul cancer care poate fi prevenit printr-un simplu vaccin.
Iar un program de screening pentru toate femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, realizat in concordanta cu recomandarile europene, ar fi esential in acest sens, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Cancerul la plamani (cancerul pulmonar) este un tip de cancer care se dezvolta pornind de la nivelul plamanilor si se regaseste pe locul doi in Romania ca si frecventa, imediat dupa cancerul de san. Din pacate, reprezinta o forma de cancer cu un grad ridicat de mortalitate.
La doar 28 de ani, sotia lui a fost diagnosticata cu doua tipuri de cancer. ... Viata celor doi a fost data complet peste cap in urma cu trei luni, cand tanara a fost diagnosticata cu cancer abdominal in stadiul 3.
Radioterapia, o procedura care poate vindeca pacientul bolnav de cancer sau care poate fi folosita ca terapie adjuvanta, pentru a preveni recidivele dupa o interventie chirurgicala de indepartare a tumorii primare.
Steluta Indrei) Este un cancer foarte agresiv, cu putine sanse de supravietuire. Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. Dar este singurul cancer care poate fi prevenit printr-un simplu vaccin.
Mariustuca.ro / Si barbatii se imbolnavesc de cancer al sanilor (Autoare:
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
Simptomele acestui tip de cancer apar de obicei atunci cand boala este intr-un stadiu destul de avansat si tumora nu mai poate fi extirpata in totalitate.
Angelina Jolie si-a extirpat ambii sani Pentru a reduce riscul de a face cancer Dupa ce a fost anuntata ca poarta o gena care ii creste riscul de a face cancer mamar , Angelina Jolie a decis sa-si extirpe ambii sani.
google-analytics.com