Gabriel, artistul care facea furori cu trupa Boombastic, la inceputul anilor 2000, trece prin clipe cumplite. La doar 28 de ani, sotia lui a fost diagnosticata cu doua tipuri de cancer. Cei doi au impreuna un baietel de 8 ani si lupta din rasputeri pentru a strange banii necesari unei operatii care ar putea sa o salveze pe Claudia.
Desi a avut un succes enorm cu trupa Boombastic, cunoscuta mai ales pentru piesa Esti ca o vipera, Gabriel s-a decis sa renunte complet la muzica, in anul 2005. Tot in acea perioada a cunoscut-o pe Claudia, sotia lui, cu care are un copil in varsta de 8 ani.
Viata celor doi a fost data complet peste cap in urma cu trei luni, cand tanara a fost diagnosticata cu cancer abdominal in stadiul 3. Intre timp, Claudia a facut si cancer ovarian, aflat acum in prima faza.
Alege imprumutul care te lasa sa alegi! Cu sume intre 500 si 10.000 lei si rate de la 19 lei pe saptamana sau zero comision de administrare daca preferi rate lunare fixe.
Viata tinerei de 28 de ani depinde de o operatie care costa 7.000 de euro, suma care ii depaseste posibilitatile finaciare. Ea face apel la cei care vor sa o ajute, precizand ca orice ban in plus, peste suma de care are ea nevoie, va ajunge la alti oameni in suferinta.
Este un cancer in stadiu 3, situat in zona abdomenului si de un cancer ovarian in stadiu incipient. Printr-o operatie se pot rezolva amandoua. Doua interventii laparoscopice prin care se introduc citostaticele, incalzite la o temperatura de 41 de grade.
Este un diagnistic care se intalneste foarte des, in ultima vreme. In ultimele trei luni, de cand am aflat eu, am aflat de multe persoane care au. Eu, din cate stiu, acest tip ce cancer abdominal pe care il am eu se intalneste mai des la femei trecute de 50 de ani.
Boala asta, pana in stadiu terminal, nu se arata. Eu am descoperit la un RMN, in stadiul 3. Ceea ce se va strange peste va ajunge la alti oameni care au nevoie. Eu nu am nevoie de nimic. Cancerul nu doare, de asta ajung si oameni in stadiul 4. Dupa citostatice da, sunt niste stari foarte urate: dureri de oase, cade parul, ameteli. Mai am doua sedinte de chimioterapie si ar trebui sa urmeze operatie, a povestit Claudia, la Antena Stars.