Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (2.85 secunde)
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... "In fapt, nu a existat o strategie in aceasta campanie, iar asta s-a vazut in rezultatul obtinut la nivelul filialei.
Sediul de campanie al Olgutei Vasilescu a fost vandalizat Candidatul USL la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat duminica, pe Facebook, faptul ca i-a fost vandalizat sediul de campanie, motiv pentru care si-a adus oameni de paza. "Azi noapte mi-a fost vandalizat sediul de campanie.
Basescu lupta impotriva Romaniei, acuza Victor Ponta Premierul Victor Ponta a declarat la Targu-Jiu, ca prin declaratia referitoare la Schengen, Traian Basescuface campanie impotriva Romaniei.
ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a facut o gafa monumentala la inceputul discursului sau, dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
- Pentru a nu uita cum a fost acesata campanie, am vrut sa scriu. Am vrut sa nu se piarda cateva concluzii pe care le-am tras si eu si altii din aceasta campanie.
Avantajele comerciale ale cumpararii de media “la pachet” sunt evidente pentru toata lumea, deci aici nu vom insista asupra lor, ci asupra posibilitatilor de a eficientiza o campanie publicitara prin folosirea facilitatilor oferite de ad-network.
Americanii isi aleg ASTAZI presedintele Peste 120 de milioane de americani aleg marti al 45-lea presedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care au anuntat ca fac campanie pana in ultimul moment, dupa miezul noptii de luni spre marti.
Altii au intrat in cliseul fals in care spun "ne-ati mintit in campanie". ... Luati discursurile mele din campanie, cand spuneam "trebuie reforma statului, trebuie redus aparatul bugetar, trebuie sa reformam Constitutia, trebuie sa facem descentralizare, trebuie sa accesam fondurile europene".
Plecand de la asta, al doilea obiectiv la fel de important, sa finantam actiunile din programul nostru de guvernare - transporturi, infrastructura, educatie, sanatate, agricultura, cultura, toate actiunile pe care le-am prezentat in campanie, obiectivele noastre care au fost legitimate prin vot.
Dupa invocarea unui pact de neagresiune intre PD si PNL privind campania pentru europarlamentare, liberalul Bogdan Olteanu considera ca cele doua partide se afla, de doi ani, "intr-o perpetua" campanie electorala. "In Alianta am reusit aceasta performanta, sa facem campanie mai curand intre noi", a spus Olteanu.
Omul politic a tinut sa precizeze in acest sens ca peledistii nu vor duce o campanie murdara pentru sprijinirea sefului suspendat al statului. "Ne va fi greu sa schimbam regulile jocului, dar nu vom face o campanie negativa.
"Basescu s-a schimbat" Liberalii, in schimb, au adoptat un stil de campanie mai virulenta. ... "Conceptul de campanie pentru referendumul de demitere a lui Traian Basescu s-a nascut ca o consecinta a realitatii in care ne aflam, atat noi, cat si simpatizantii PNL.
Scutaru a afirmat ieri ca PNL va duce sub indrumarea sa "o altfel de campanie pentru alegerile europarlamentare, una tinereasca, mai adaptata ca oricand societatii actuale". "Imi doresc sa avem o campanie dinamica si care sa puna accent pe realizarile partidului ca partid de guvernare si pe candidatii nostri.
Democratul Gheorghe Barbu acuza Guvernul de intentia de a face campanie electorala pentru PNL din bugetul de pensii. ... "Prin acest alineat se creeaza baza legala pentru bani de campanie electorala, din bugetul de pensii, din buzunarul pensionarilor", a acuzat Barbu.
Candidatul PC la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu, a cerut, marti, partidelor sa isi faca publice bugetele de campanie, aratand ca incepand de saptamana viitoare va veni cu "probe, cu declaratii inregistrate" privind "banii negri" care vor fi folositi in campanie.
Lupta pentru amplasarea materialelor de campanie pe cele mai reprezentantive cladiri ale municipiului a fost strânsa, iar ieri s-au vazut si primele rezultate.
Geoana a subliniat ca va fi o campanie foarte dura, o campanie care se va desfasura "la limita sau dincolo de lege", asa cum a procedat Blaga astazi.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, la Brasov, ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale este cea mai costisitoare din istoria Romaniei, iar o parte din banii utilizati in campanie sunt obtinuti prin "metoda siciliana, de tip suveica", transmite corespondentul MEDIAFAX.
El a adaugat ca impreuna cu o echipa de studenti de la sociologie va face un studiu pentru a vedea cati bani s-au cheltuit in campanie numai cu reclama outdoor.
google-analytics.com