DeCe News : Gafa monumentala a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a facut o gafa monumentala la inceputul discursului sau, dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
Vasile Blaga a spus ca ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului, dorind, probabil, sa zica USL.
"Scorul obtinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite in conditii cu totul speciale. Intr-o luna, ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului si o campanie de manipulare iesita din comun. Cu toate acestea, le multumesc colegilor mei din teritoriu, care s-au batut in colegii, si ii rog sa stea pana in ultima clipa in sectiile de votare", a transmis Vasile Blaga, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, care arata ca ARD a obtinut intre 18 si 19 la suta din voturi.
El a mulțumit electoratului, despre care spune ca a dat dovada de un "civism deosebit", exprimandu-și speranta ca ARD va reusi sa obtina peste 20% din mandatele viitorului Legislativ.
Vasile Blaga a multumit, in numele ARD, "romanilor care pe o vreme grea au mers la vot, dand dovada de un civism deosebit".
Presedintele PDL s-a declarat convins ca ARD isi va atinge obiectivul de a avea peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, si a promis ca senatorii si deputatii Aliantei vor face ceea ce au proms in campanie: vor apara statul de drept, vor milita pentru o justitie independenta, pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie alaturi de prietenii ei euro-atlantici".