Cautare

4425 de rezultate pentru "calota ion" (6.07 secunde)
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
Proiectele Codului fiscal si Codului de procedura fiscala au fost aprobate in sedinta de guvern de miercuri, a precizat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota.
in vest - Marea Apusului, in sud - Marea Verii, in est - Marea Stramta si Shivering Sea, iar in in nord se crede ca se afla calota glaciara.
Fruntea si urechile erau acoperite cu o calota lipita strans de cap. Mainile umanoidului erau normale si acoperite de manusi negre.
La sfarsitul anului trecut, Antonie Iorgovan a fost nevoit sa-si mute biroul senatorial care functiona in sediul PSD Ploiesti, dupa ce presedintele organizatiei municipale, Emil Calota, a cerut stafului senatorului sa mute acest birou.
Craniul este mic si rotund (brahicefalic), cu calota aplatizata si fontanele largi care se vor inchide cu intarziere. Fata este rotunda, profilul facial este plat datorita dezvoltarii incomplete a oaselor nasului, iar fruntea este bombata.
Pai, daca rusii scot submarinele nucleare de sub calota Oceanului Nordic, le arunca rachete direct pe fereastra la Casa Alba.
Geoana vrea sa coopteze si un primar dintr-un oras important, avand de ales intre Emil Calota de la Ploiesti si Gheorghe Nechita de la Iasi.
El a facut aceasta declaratie la sediul PSD Prahova, fiind inconjurat de ceilalti membri din conducerea organizatiei - prim-vicepresedintele Georgica Diaconu, presedintele PSD Ploiesti, Emil Calota, si de alti membri ai stafului PSD Prahova - acestia spunand ca au vrut sa fie prezenti alaturi de Marian Saniuta "ca semn de solidaritate in nemultumire".
Astfel, din Comitetul de Reglementare al ANRE fac parte Nicolae Havrilet (presedinte, cu mandat de cinci ani), Emil Calota (vicepresedinte, mandat de cinci ani), Claudiu Dumbraveanu (vicepresedinte, mandat de doi ani si jumatate), Teodor Bobis (membru, mandat de doi ani si jumatate), Gheorghe Barbu (membru, mandat de cinci ani), Carmen Filipescu (membru, mandat de doi ani si jumatate), Zoltan Nagy-Bege (membru, mandat de cinci ani).
Daca ar vrea sa vina, le-am oferi sprijin", a spus Calota Barbu, primarul comunei Scaesti. Dorinta locuitorilor din mediul rural de a avea o unitate bancara in localitatile lor este normala, mai ales ca, dupa aderare, multe subventii vor veni in conturi bancare.
Ea a cucerit locul II la singurul maraton din lume (42.195km), desfasurat integral pe calota glaciara, in conditii extreme de vant si temperaturi negative, cuprinse intre -15 grade C si -30 grade Celsius.
In data de 8 mai a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a sasea editii a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, prilej cu care au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnita Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Valeria Racila van Groningen, presedinte BRC, Ramona Zanfirescu, Purtator de cuvant, OMV Petrom, Kurt Leitner, CEO, Porsche Romania, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Monica Calota, director ANPCDEFP â€" Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
actorul Mitica Popescu, Floarea Calota (a luat o icoana pe lemn) si Stelian Tanase (care si-a cumparat un pulovar nemtesc).
Domul este o calota de beton sprijinita pe zidul circular de la baza. Este acoperit in exterior cu caramida si are diametrul de 432 metri.
De asemenea, trebuie mentionat faptul ca aceasta strategie face posibila accesarea de resurse din fondurile structurale", a explicat Coreliu Calota, purtator de cuvant al Guvernului.
Postarea initiala apartine unei doamne pe nume Ioana Calota-Philippide, care la data de 2 februarie, la 10:42, se simtea nostalgica .
In acel moment l-a lovit cu masina pe vacarul in varsta de 87 de ani si l-a proiectat intr-o rigola de beton situata la marginea drudrumului. Acesta a suferit fractura de calota craniana si fractură de coloana, leziuni care i-au provocat decesul.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
google-analytics.com