Actrita si regizoarea romanca a jucat in controversatul film "Diana", in regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts, Naveen Andrews si Douglas Hodge in distributie, care va fi lansat pe 20 septembrie.
Indragostita iremediabil de actorie si avand mai multe studii de profil la Londra si Los Angeles, actrita si regizoarea romanca Delia Antal a bifat cateva aparitii mici, dar valoroase, in filme, alaturi de actori cunoscuti. Dupa ce a avut un rol de profesoara in filmul "Veer" in care joaca celebrul actor de la Bollywood - Salman Khan si pregateste o productie in care sa joace alaturi de Armand Assante, Delia Antal a fost colega de platou cu Naomi Watts. Actrita romanca, stabilita la Londra, a avut ocazia sa apara astfel in filmul "Diana", in regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts, Naveen Andrews si Douglas Hodge in distributie, care va fi lansat pe 20 septembrie.
Acest film este insa unul controversat, caci britanicii au desfiintat deja productia cu Naomi Watts, pe motiv ca "Watts a facut tot ce-a putut lucrand cu un scenariu rusinos", dupa cum scriu cei de la The Times si ca actrita nu are absolut nimic in comun cu printesa, conform criticilor de film. Nici replicile dintre personaje nu sunt pe placul acestora! Mare admiratoare a Printesei Diana, pe care a dorit sa o aduca in atentia publicului si in filmul sau de debut, "D’ORA", Delia Antal a fost incantata sa apara in filmul bazat pe romanul "Diana: Her Last Love" de Kate Snell.
"Am jucat in filmul "Diana", cu Naomi Watts. Am avut o aparitie doar intr-o scena din film, dar am acceptat aceasta oferta pentru ca am apreciat-o enorm pe Printesa Diana si acest fapt se si vede in filmul meu de debut, "D’ORA", care va fi lansat in curand in Romania. S-a intamplat acum un an si jumatate si mi-a placut experienta! Parerea mea este ca Naomi Watts nu a fost tocmai potrivita pentru a o interpreta pe Diana din singurul motiv ca nu este la fel de inalta si slaba, dar performanta ei este extraordinara, nu este usor sa o "cloneze" pe Printesa Diana.
Regizorul si producatorii ar fi putut alege o alta actrita sa joace acest rol, poate pe Nicole Kidman, dar ea are un film care urmeaza sa fie lansat in care o joaca pe Printesa Grace Kelly, asa ca era conflict de interese", a marturisit Delia Antal. Actrita si-ar fi dorit foarte mult sa aiba ocazia sa o cunoasca pe Printesa Diana.