Cautare

3985 de rezultate pentru "bostina adrian portar" (3.94 secunde)
La inceput am fost portar. Mai tirziu am lucrat la registratura, la curierat, la centrala telefonica, am lucrat ca operator calculator si, in final, am trecut pe functia de referendi", ne-a declarat Iulia Girgau.
"Reamintesc însa faptul ca locurile de munca oferite prin reteaua Eures se pot modifica saptamânal sau chiar zilnic, în functie de ofertele venite din partea angajatorilor din Spatiul Economic European", a adaugat Alina Ghercioiu.  Salarii între 200 si peste 4.000 de euro Meseriile în care sunt locuri de munca vacante variaza de la analist programator, la inginer sistem software, programator IT, ingineri în diverse specializari, medic specialist, infirmier, confectioner, ospatar, miner, bucatar, patiser, macelar, portar.
"In guvernarea Boc din anul 2009 pana in anul 2011 au fost elaborate 4 acte normative de modificare a structurii administrative, creand incertitudine si instabilitate in randul functionarilor publici, tinandu-i aproape o jumatate de an in examene, ca urmare a unor modificari impuse prin vointa politica, pentru angajarea clientelei politice a coalitiei de la guvernare, de la portar pana la director general.
In plus, au avut un portar aflat intr-o forma de zile mari", a explicat antrenorul, la Aeroportul "Henri Coanda".
Am incercat sa mentinem un nivel inalt de joc si am reintrat in partida cu golul de 3-4, iar in ultimele minute ale reprizei am incercat sa jucam fara portar.
Ieri, a fost randul lui Cristi Neamtu, un grup de suporteri craioveni fiind prezent de dimineata la cimitirul Sineasca, pentru a comemora cei zece ani scursi de la trecerea in nefiinta a tanarului portar al Stiintei.
"E un portar mare. Ma bucura si faptul ca handbaliste care intrasera intr-un oarecare con de umbra au demonstrat ca merita sa joace la Oltchim.
Bogdan Suceava, portar, si Tiberiu Petris, mijlocas central, ambii de la FC Junior Targu Mures, si Antoniu Dumitru, mijlocas central, de la Chindia Targoviste.
Stiti ca eu l-am adus la nationala, e un portar de calitate, dar din pacate nu joaca. Stiti ce s-a intimplat la meciul cu Belarus.
E un portar de calitate, dar, din pacate, nu joaca. Stiti ce s-a intamplat la meciul cu Belarus. La lucrurile astea m-am gandit cand l-am convocat pe Lobont.
Andreea Tomescu a obtinut titlul de golgheter, Alina Pesu a fost desemnata cea mai tehnica jucatoare, iar Georgiana Ungureanu (Facultatea de Chimie) a fost cel mai bun portar.
37 "Mihai Eminescu") a fost desemnat de organizatori cel mai bun portar. In faza grupelor s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Ildiko, care anul acesta va implini 37 de ani, a anuntat conducerea clubului despre planurile sale, iar antrenorul Burcea a transferat deja un portar in aceasta vara.
Am semnat pana in 2014 si cred in sansa mea, chiar daca am fost adus ca al treilea portar. Am acceptat sa vin si pentru ca este Liga I si voi munci mult, ca sa arat ca am potential.
Si totusi alb-negrii ar fi putut termina neinvinsi jocul, daca Dinu profita de cadoul lui Boubacar, pasa neglijenta spre propriul portar.
26, mai intai cand a reluat cu calcaiul, fara probleme pentru portar, iar apoi cand Felgueiras a respins sutul atacantului.
Un aport important in obtinerea unui rezultat bun il pot avea si cei care vor fi pe banca" (Costel Pantilimon, portar) Lectie deschisa cu Grozav Chiar inainte de a pleca la vestiare, Piturca l-a luat pe Grozav deoparte, la mijlocul terenului.
Manchester - CFR Cluj, Braga - Galatasaray (5 decembrie) Ovationat de tribune Fostul portar al clujenilor, Beto Pimparel (32 de ani), acum titularul postului la Braga, nu a fost uitat de fanii feroviari.
Si, daca unguroaicele marcau, elevele lui Gheorghe Tadici ratau ocazie dupa ocazie, lovindu-se de un portar, Eva Kiss, in mare forma.
O parte dintre ei au confirmat prezenta in Piata Constitutiei, in acest weekend, unii dintre ei chiar si pe teren, cum este cazul lui Bogdan Stelea, fostul portar la nationalei de fotbal si un mare pasionat de baschet.
google-analytics.com