Cautare

3985 de rezultate pentru "bostina adrian portar" (7.61 secunde)
Szalai trimite peste poarta Min 79 - Iese Marica si intra Hoban Min 74 - Chiriches intervine excelent si-l deposedeaza pe Szalai in fata portii Min 70 - Adi Popa scapa singur dupa o iesire gresita la ofsaid, dar e blocat de portar Min 69 - Ocazie imensa pentru Romania.
Portar: Bogdan Lobont (AS Roma) Fundasi: Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Chiriches (Tottenham), Razvan Rat (West Ham) Mijlocasi: Razvan Cocis (Hoverla Ujgorod), Costin Lazar (PAOK FC), Banel Nicolita (Nantes), Gabriel Torje (Espanyol Barcelona), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart) Atacanti:
Am inteles ca e mare agitatie pentru ca nu se stie daca poate fi titular panarama aia de portar de la Steaua, dar desigur, cum atat de original spun gazetarii de sport "Piti va gasi cea mai buna solutie".
Rat putea deschide scorul in minutul 52, dar a tras in portar, cu care ramasese singur.
Fostul mare portar roman Alexandru Buligan face parte din staff-ul tehnic al echipei israeliene, condus de suedezul Per Carlen. Tragerea la sorti a grupelor preliminare va avea loc pe 14 aprilie, la Dubrovnik (Croatia).
Steve MANDANDA, PORTAR NATIONALA FRANTEI: - Primul meci este foarte important si trebuie castigat, deoarece victoria ne va dezlantui, ne va deschide mai mult decat alte meciuri.
In caz ca esti mai mult decat suporter, iar fotbalul e bucuria ta, vino si exerseaza-ti executiile tehnice in fata unui portar robot special antrenat!
Guardiola prefera un portar cu joc de picior bun, iar englezul nu se ridica la pretentiile antrenorului sau. Hart nu a fost folosit in prima etapa din Premier League, contra lui Sunderland.
Stancu recupereaza excelent o minge in careul advers, il dribleaza pe portar si trimite spre Stanciu, care marcheaza in poarta ramasa goala.
Baluta, care a intrat cu numarul 13 pe tricou, a marcat la debutul sau la nationala intr-o zi de 13 iunie, reluand in plasa mingea respinsa de portar la sutul lui Stanciu de la circa 30 de metri (83).
Acelasi Budescu a inscris golul de 2-0, de la 10 metri lateral stanga, cu un lob peste portar, de langa Hejda.
In minutul 51 madrilenii au deschis scorul profitand de o greseala copilareasca de portar. Karius a trimis mingea in piciorul lui Benzema, iar acesta a inscris fara probleme.
In a doua repriza, echilibrul s-a rupt definitiv dupa golurile lui Paul Pogba (59) si Kylian Mbappe, apoi Mario Mandzukici a redus din diferenta in minutul 69, in urma unei gafe de portar.
E posibil sa luam si un portar, ca daca iei gol din 25 de metri asa, mingea nici nu a fost tare, ca Balgradean, nu e in regula.
Nu e nicio rusine ca portar sa dai si mingea lunga, mai ales pe un asemenea teren. Te-ai incapatanat sa faci posesia, apoi a aparut acest gol.
Fostul mare portar crede ca Teja ar fi trebuit sa o duca pe FCSB pe primul loc si ca ar fi trebuit sa castige campionatul la pas datorita lotului foarte bun pe care l-a avut la dispozitie.
14.67 % - De la ministru pana la portar, toti si-au batut joc: 9.33 % • Cum apreciati reformele din invatamant de pe parcursul lui 2013?
Cred ca ar trebui insa sa creeze noi reguli pentru neutralitatea internetului si sa se asigure ca nicio companie de cablu sau de telefonie nu se va putea comporta ca un portar, restrictionand ceea ce poti si nu poti vedea online.
Situatiune Ignorantii l-ar putea lua drept un simplu portar, a carui misie e aceea de a ridica si cobori bariera.
La intrare, o ghereta ingusta gazduieste un portar putin distras, ce-si ia ochii de la usa. Profitand de neatentia lui, ma strecor usor si patrund pe un hol scurt, care se termina cu o usa, al carei afis spune:
google-analytics.com