Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (2.66 secunde)
La Delegatia Permanenta de ieri au participat aproape toti liberalii de frunte ai Constantei, singurul mare absent fiind senatorul Puiu Hasotti. Membrii Delegatiei l-au desemnat pe Ovidiu Cupsa sef al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din vara. (Cristian ANTON)
Totodata, fostul senator conservator Rodica Stanoiu a solicitat pensie de parlamentar, la fel ca si Adrian Paunescu(PSD), care a ratat cel de-al patrulea mandat de senator in Hunedoara. (C. ANTON)
Atat ministrul Turismului, Elena Udrea, cat si presedintele ANAT, Corina Martin, au vorbit despre o crestere semnificativa a calitatii serviciilor oferite de hotelieri, considerand actiunile organizate de Paste pe litoral drept un succes remarcabil. (Cristian ANTON)
Presedintele PC Constanta a mai marturisit ca, in prezent, nu reuseste sa inteleaga cum mai functioneaza primaria din Mangalia, precizand insa ca isi doreste ca situatia sa se rezolve cat mai repede. (Cristian ANTON)
pentru Mircea Geoana (foto), candidatul (ne)oficial al PSD, au votat doar 3%, adica 704 persoane din cei aproape 23. 000 de respondenti, reamintim, unici. (C. ANTON)
"Din punctul meu de vedere, oricine din aceasta organizatie merita sa fie presedinte, fiecare membru are dreptul sa candideze pentru aceasta functie", a incheiat, diplomatic, deputatul Dragomir. (Cristian ANTON)
Si, tot vineri, BPJ al PD-L Constanta a decis ca postul de prim-vicepresedinte lasat liber prin demisia lui Mircea Iustian, care a devenit subprefect, sa fie ocupat de europarlamentarul Adrian Manole. (Alexandra ANTON)
"Drept urmare, ne-am hotarat sa-l sustinem tot pe Senol Zevri", a conchis presedintele PD-L Constanta. (A. ANTON)
Prefectul mai spune ca schimbarile din functii pe care le genereaza ordonanta 37 reprezinta practici deja impamantenite cu succes in alte tari din Europa "in care avem pretentia ca vrem si noi sa fim", a adaugat Brailoiu. (A. ANTON)
Despre Senol Zevri gura targului (in parte social-democrata) mai spune ca ar avea ceva "sobolani morti in biografie", dar, daca se va insista pe numirea in functie a pedelistului, acestia vor iesi la iveala. (Alexandra ANTON)
Asta, ca sa-i faca loc urmatorului din lista, pentru ca Tanase nu a prea contribuit financiar in campanie", a mai comentat Danut Moisoiu. (Alexandra ANTON)
"Voi avea inca o fetita, sotia se gandeste sa ii punem numele de Ana Tereza", a spus Ovidiu Brailoiu. Cealalta fetita a edilului se numeste Patricia. (A. ANTON)
"Pana la alegeri lucrurile se vor mai schimba, in sensul ca PD-L sigur va obtine un scor mai bun decat este cotat acum, si la nivel national, dar si la nivelul judetului Constanta", a mai declarat Banias. (Alexandra ANTON)
"Conducem cu un mic avans, de ordinul marjei de eroare", au mai spus aceleasi surse, care au adaugat ca, in privinta posibililor sau anuntatilor candidati pentru presedintia Romaniei, la nivelul judetului Constanta Traian Basescu conduce detasat. (Alexandra ANTON)
Una peste alta, sediul in cauza, transformat in policlinica, este folosit de Slatineanu doar la subsol, restul camerelor fiind libere in asteptarea altor medici de diferite specialitati. (Alexandra ANTON)
Revenind la variantele expuse de Cristian Moldovanu, potrivit caruia s-ar putea ajunge la concedierea unor angajati ai aeroportului, Pavalasc s-a aratat de parere ca "e mult prea devreme pentru astfel de masuri, informatiile au fost prezentate intr-un mod mult prea dramatic". (Cristian ANTON)
Plecarea este programata pentru ora 15. 00 din fata sediului organizatiei judetene a PD-L Constanta, de pe Bulevardul 1 Mai nr. 1. (Alexandra ANTON)
Madalin ramane o voce importanta in partid, o voce indrazneata, care spune ce gandeste si chiar daca mai deranjeaza pe unii nu cred ca a facut ceva care sa determine o astfel de decizie", ne-a mai spus deputata. (Cristian ANTON)
Cred ca aceasta campanie se face in primul rand la televizor si apoi la centru, nu va fi o campanie din usa in usa", a afirmat Gabi Stan. (Alexandra ANTON)
Eu spun ca in cazurile in care oamenii au fost profesionisti, ei au ramas pe post", a comentat Dragomir. (A. ANTON)
google-analytics.com