Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (3.22 secunde)
"Urmeaza ca si celelalte persoane propuse de noi pentru diverse institutii, ca de exemplu Directia de Tineret, Directia de Sport ori Clubul Farul sa sustina, zilele urmatoare, interviurile", a precizat Mircea Banias. (Nicoleta BACIU, Alexandra ANTON)
(Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
Tot Mihai Petre a mai precizat ca, in momente de criza, ar fi necesare anumite economii, si ca prin unele proiecte de hotarari ar urma sa se acorde prea multi bani unor investitii, ca de exemplu pentru amenajarea Pavilionului Expozitional. (Alexandra ANTON)
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare. (Cristian ANTON)
Este vorba despre Vasile Olteanu, consilier local PSD la Eforie, devenit, iata, partener al unuia dintre cei mai respingatori reprezentanti ai faunei oengiste din Romania. (Cristian ANTON)
Nu este o suma extraordinara, insa, puse cap la cap cu celelalte afaceri ale familiei Zanfir Iorgus, se poate spune ca deputatul are cu ce trece iarna. (Alexandra ANTON)
"Sedinta nu a fost legal constituita, nu conteaza ca au votat 7 insi pentru Saracila, de vreme ce totalul este de 15 consilieri. Hotararea nu va primi aviz de legalitate", a subliniat edilul comunei Tuzla. (Alexandra ANTON)
GF Mehedinti il va avea in frunte pe Sorin Marius Olaru (76 de puncte), iar la Olt coordonatorul Garzii va fi Beniamin Anton Criveanu (64,25 puncte).
Potrivit unor surse foarte bine informate din Prefectura judetului Constanta, cel care si-a adjudecat postul de sef al Inspectoratului Teritorial in Constructii este Ion Florentin, adica omul sustinut de PSD. Ramane de aflat reactia PD-L Constanta, dar si a lui Gigi Chiru. (Alexandra ANTON)
Un alt motiv al plangerii a fost acela ca tabelul cu semnaturi nu avea, conform legii, o expunere de motive pentru care se cere organizarea referendumului", a mai spus Mariana Mircea. Urmeaza ca Prefectura sa analizeze solicitarea si sa verifice autenticitatea semnaturilor. (Alexandra ANTON)
Potrivit acestuia, traficul aerian a crescut in prima parte a anului fata de aceeasi perioada din 2008, dar o analiza completa in acest sens va putea fi realizata abia la sfarsitul anului in curs. (Cristian ANTON)
Dincolo de aceste aspecte politice, Stolojan considera ca "nimic nu este mai important acum decat ca Romania sa iasa din criza, cu costuri cat mai mici. Restul nu mai conteaza, paleste ca importanta in fata acestui lucru". (Cristian ANTON)
Potrivit declaratiei de avere a inspectorului guvernamental, venitul anual al sotiei a crescut de la 24. 500 lei in 2007 la 39. 167 lei in 2008. (Cristian ANTON)
- lui Radu Mazare) pe Radu Babus, l-a mustrat verbal si deocamdata atat", a declarat Gabi Stan, adaugand si faptul ca "nu cred ca il sanctioneaza la salariu pe Babus". (A. ANTON)
Un alt proiect s-a referit la prelungirea contractelor de inchiriere pentru casele din fondul locativ al primariei. Casele in cauza "tin" in chirie aproximativ 50 de familii. (Alexandra ANTON)
Un tanar la Garda Financiara Sefia Garzii Financiare Olt a fost preluata de Anton Criveanu, de 29 de ani. Criveanu a fost seful Serviciului executari de la Directia Generala de Venituri si Cheltuieli din cadrul Primariei Slatina.
El a fost informat ca Simo Pietilainen, consul al Finlandei in Sankt-Petersburg, care l-a scos ilegal din Rusia pe cetateanul finlandez Paavo Salonen si pe copilului acestuia Anton Salonen, care avea si cetatenie rusa, a fost declarat persona non grata, pentru ca a incalcat legea Federatiei Ruse si Conventia de la Viena privind relatiile diplomatice si consulare", se arata in comunicatul MAE rus.
Reprezentantul Alma Mater, Anton Hadar, a precizat ca va mai exista o intalnire joi la orele 12. 00 la Ministerul Muncii, in conditiile in care marti nu s-au discutat sporurile.
In mod normal, ar trebui sa accepte decizia instantei si sa ma primeasca inapoi, dar ce mai e normal in Romania asta?", ne-a mai declarat Virgil Carstea. (Cristian ANTON)
google-analytics.com