Cautare

187 de rezultate pentru "bindar luminita" (7.71 secunde)
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran, a fost cea care i-a intampinat pe invitati la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza.
Valentina Pelinel, Profa Luminita Nicolescu, Gabriel Cotabita, Sanda Ladosi, Adriana Bahmuteanu, Mirela Retegan Antrenoarea Parintilor, Thea Haimovitz, Oana Roman, Gianina Ilies si Roxana Gabor-Iliescu au testat cele mai noi produse de nutritie, de cosmetica si de nutri cosmetica.
Daca vor chema din nou cetatenii la urne, Basescu si Alianta spera sa vada luminita de la capatul tunelului, dupa cum se exprima in urma cu ceva ani un fost prim-ministru. Numai ca luminita ar putea fi doar licuriciul pomenit recent de Basescu la o masa tovaraseasca.
Din partea PSD+PC, pe lista este inclusa Luminita Anghel si al ei zambet sarmant dintr-o reclama celebra. ... pe Luminita Anghel, cantareata care a fost a treia la Eurovisionul de acum trei ani?
Diana Maria Busoi, inspector scolar general, Luminita Popescu si Rodica Geanina Chirigiu, inspectori generali adjuncti, dar si Ersilia Oprescu, director CCD.
Marian Daniel Vanghelie (USL), Mihai Atanasoaei (PDL), Daniel Schmid (PP-DD), Corin Romanescu (UNPR), Ioan Dinu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Marin Razvan Catana (PSR), Luminita Erghid (Partidul Verde), Adrian Stoica (Partidul Ecologist Roman), Ioan Chiru (Partidul Poporului), Ilie Gramescu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Adrian Edu (Partidul Romaniei Europene), Laurentiu Iordache Sile (Partidul "Totul pentru Tara"), Ioan Rusu (PP-PS), Florin Rusu (Partidul National Democrat Crestin), Bogdan Alexandru Capota (PNG-CD), Baniay Attila Alexandru (UDMR), Nicusor Gigartu (PRM), Sorina Stefania Constantin (Partidul Forta Civica), Mihai Hrynczuk (Partidul Alianta Socialista), Aurel Catalin Stochita si Mugur Mihaescu, candidati independenti.
Luminita Vitan, 3. Daniela Udrea; la trofeul Champion: 1. Dragos Diaconescu, 2. Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti);
Gigi si sotia sa, Luminita, au trei fete, alaturi de care petrec Pastele in vila lor din Pipera. O inregistrare de acum opt ani il prezinta pe Gigi in prima zi de Paste, in mijlocul familiei lui.
"Cand m-am vazut intr-o fotografie la plaja, mi-am spus eu mie ca asta e nesimtire", dezvaluie la Antena Stars, invitata Oanei Turcu, care vorbeste deschis si despre interventiile estetice la care ar apela in viitor.
Sursa: http://www.drbanacu-luminita.ro/noi-posibilitati-in-chirurgia-cancerului-de-san-si-reconstructia-de-san/
Luminita Iordache) UPdate: Circulatia bacului a fost reluata Pana la ora 10:25 , din cauza conditiilor meteorologice, circulatia bacului pe ruta Calarasi -Ostrova fost oprita.
Dupa care s-a dus la aeroport si s-a imbarcat pentru Bruxelles - luminita de la capatul tunelului in care se afla acum - Multa lume s-a intrebat de ce nu i s-au pus catuse, cum a procedat ea cu Bica si Udrea si de ce nu s-a instituit macar control judiciar si interdictia de a parasi tara - cum se considera normal, pe vremea ei, in cazul suspectilor.
Este acea luminita verde care se vede pe spatele multor ceasuri inteligente si care nu exista acum 10 ani. Atunci am fost rugat sa fac o demosntratie.
Consiliul Regional de Dezvoltare al zonei de Sud-Est, reunit ieri in prezenta directorului Agentiei de Dezvoltare Regionala - A.D.R., Luminita Mihailov, a luat in discutie proiectele care incepand din ianuarie 2007 vor fi finantate din fonduri externe, in functie de eligibilitate.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Astfel, un alt obiectiv important al campaniei este de a determina autoritatile competente sa ia masurile necesare pentru pedepsirea vinovatilor si pentru refacerea mediului inconjurator", a precizat Luminita Tanasie, coordonator program WWF.
Filofteia Cismaru de la Sectia civila si de proprietate intelectuala, Luminita Zglimbea si Gheorghe Dumitru de la Sectia penala, Con-statin Branzan si Ana Savin de la Sectia comerciala si Carmen Ilie si Dumitru Voicescu de la Sectia de contencios administrativ si fiscal.
El a solicitat primarului general si demiterea sau suspendarea din functie a directorilor din Primaria Capitalei care ar fi facilitat acest lucru, nominalizandu-i, in acest sens, pe Gheorghe Udriste, Constantinescu Florentina, Busuioc Cornelia, Mihut Luminita, Sosoaca Bogdan, Iordache Adrian, Halipa Veronica si Panaitescu Simona.
Potrivit acestuia, dupa demisia directoarei scolii, Maria Cocor, postul a fost preluat de Luminita Badea. Dincolo de aceste demisii, primarul ne-a asigurat ca se fac eforturi pentru angajarea de personal, inclusiv de forta de munca necalificata.
google-analytics.com