Cautare

187 de rezultate pentru "bindar luminita" (2.55 secunde)
La aceste eveniment a participat directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR Sud-Est), Luminita Mihailov, directorul economic Jenica Craciun si membrii Consiliului, presedintii consiliilor judetene din Constanta, Buzau, Vrancea, Galati si Braila.
La eveniment a participat directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Est, Luminita Mihailov, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu (foto), si primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac.
Reamintim faptul ca Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta a fost declarat necompetent pentru solutionarea dosarului de coruptie intocmit pe numele celor 11 politisti si a celor 3 civili. (Luminita DONE)
De mentionat ca Gheorghe Oancea, unul dintre actionarii firmei Shark, si totodata presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti, este cel care a castigat licitatia pentru asigurarea serviciului de salvamar pentru plajele din Constanta si Mamaia. (Luminita DONE)
Prin semnarea decretelor ca urmare a demisiilor ministrilor PSD, Emil Boc a preluat interimar si functia de ministru al Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Gheorghe Pogea pe cea de ministru interimar al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Gabriel Sandu a devenit ministru interimar al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, Radu Mircea Berceanu, ministru interimar al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Elena Udrea, ministru interimar al Mediului, Catalin Marian Predoiu, ministru interimar al Afacerilor Externe, Adriean Videanu, ministru interimar al Sanatatii, iar Sorina Luminita Placinta, ministru interimar pentru Relatia cu Parlamentul.
Prin semnarea decretelor ca urmare a demisiilor ministrilor PSD, Emil Boc prelua interimar si functia de ministru al Educatiei, Gheorghe Pogea pe cea de ministru interimar al Muncii, Gabriel Sandu devenea ministru interimar al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Radu Berceanu, ministru interimar al Agriculturii, Elena Udrea, ministru interimar al Mediului, Catalin Predoiu, ministru interimar al Afacerilor Externe, Adriean Videanu, ministru interimar al Sanatatii, iar Sorina Luminita Placinta, ministru interimar pentru Relatia cu Parlamentul.
Luminita Parvu publica pe HotNews.ro un comentariu intitulat "Adrian Nastase isi pregateste candidatura pentru sefia PSD. Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Luminita Parvu anunta pe HotNews.ro: "Intalnire de taina pe ultima suta inainte de Congresul PSD: Hrebenciuc in vizita la Iliescu.
Luminita Parvu publica pe HotNews.ro un grupaj intitulat "Revocarea lui Geoana, o cauza pierduta pentru PD-L. Senatorii democrat-liberali ignora decizia Curtii Constitutionale si continua atacul ", pe care il puteti citi in continuare.
De asemenea la biroul deputatului independent de Iasi Luminita Iordache este angajata ca referent Iordache Ioana Rodica, alaturi de alte doua persoane.
Din conducerea UNPR Iasi vor face parte, pana la organizarea definitiva, fostul sef de campanie al PNL Iasi, Valerian Salavastru, si Luminita Iordache, fost deputat PSD.'
Nu numai ca luminita sperantei nu se vede, ci nici tunelul pe care sa o apuce spre ea. O presimtire rea bantuie pretutindeni:
Duminica a avut loc conferinta judeteana a UNPR Iasi, in functia de presedinte al organizatiei fiind aleasa Luminita Iordache, deputat.
Alaturi de el, in fruntea filialei au fost numiti in functii de conducere, printre altii, afaceristul Doru Constantin Stanescu - prim-vicepresedinte, generalul George Velicu si Luminita Slavu - vicepresedinti.
"Ceea ce mi se pare infricosator este ca a fost o doamna, Luminita, s-a folosit numele ei, care a fost folosita ca sageata in privatizarea unor societati, pe care le falimenta, dupa care le vindea pe piata imobiliara.
"Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu. Ea publica pe pandoras.realitatea.net un reportaj de la o petrecere desfasurata intr-un spatiu inchiriat la Palatul Parlamentului.
Intelectualii/tehnocratii partidului s-au ratacit pe coridoarele puterii si par sa nu mai vada luminita de la intrarea in sediul partidului.
Luminita Chivu. Acad. MIRCEA MALITA a prezentat cuvantul sau de receptie intitulat "Romania la intretaiere de drumuri". Mi-a revenit onoarea de a prezenta un cuvant de raspuns la discursul de receptie al acad.
Vazut de multi drept cel mai slab premier postdecembrist (depasit chiar si de Ciorbea si a sa "luminita de la capatul tunelului"), Boc, cel care detine si functia de lider al principalului partid de guvernamant, suplineste lipsa de profesionalism cu o obedienta crasa.
PDL va fi reprezentat in comisie de Mihai Volosevici si Ioan Oltean, PP-DD de Luminita Adam, UDMR de Marton Arpad, minoritatile nationale de Varujan Pambuccian, iar PC de Mihai Neagu.
google-analytics.com