Cautare

111 de rezultate pentru "biciclete" (4.15 secunde)
astfel, azi, este organizata o caravana pe biciclete la care sunt asteptati sa participe alaturi de membrii si simpatizantii PD-L, toti constantenii care spun "nu" poluarii mediului inconjurator, a precizat Mircea Banias.
Democrat-liberalii constanteni au intrat in febra campaniei electorale, dupa turul orasului pe biciclete organizand, de data aceasta vineri, 15 mai a.
Cine foloseste alte mijloace, cum ar fi galeti, biciclete, pungi cu alimente sau chiar bani dati direct alegatorilor, risca inchisoarea pentru dare de mita.
Blocul are spatii de parcare pentru 14 autoturisme la subsol si o camera pentru biciclete. Pretul apartamentelor creste proportional cu numarul de camere, cel de patru ajungand la pretul de 104.000 euro fara TVA.
Cu toate ca reprezentantii Autoritatii Nationale de Turism recunosc ca, din punct de vedere al calitatii serviciilor, ne situam sub Bulgaria, se pare totusi ca tara noastra ramane o destinatie preferata pentru multi straini.
Biciclistii din Craiova au bombardat primaria cu plangeri la adresa regulamentului care le interzice accesul in parcurile si gradinile orasului, astfel ca municipalitatea a decis sa modifice respectivul document.
Asa s-a ajuns ca in diverse statii de maxi-taxi din judet sa vezi cozi formate din mai multe carute sau zeci de biciclete, cu care oamenii s-au deplasat pentru a putea calatori in conditii civilizate.
Studentii economisti, viitorii conducatori ai economiei, nici nu sunt educati pentru a gandi ca serviciile insemna si reparatiile de biciclete, de aspiratoare sau montarea unei incuietori la usa de la intrare.
La acestea se adauga spatii pentru biciclete, carucioare si pentru uscarea rufelor; pentru depozitarea combustibililor solizi sau lichizi, în situatiile în care nu se pot asigura încalzirea centrala si/sau gaze la bucatarie;
La acestea se adauga spatii pentru biciclete, carucioare si pentru uscarea rufelor; pentru depozitarea combustibililor solizi sau lichizi, în situatiile în care nu se pot asigura încalzirea centrala si/sau gaze la bucatarie;
Cele doua scaune se transforma intr-unul singur, degajand un volum de incarcare de 2 metri cubi ce permite imbarcarea unei biciclete", se mai mentioneaza in comunicatul Dacia.
De asemena, noul sediu va cuprinde 160 de locuri de parcare si rastele pentru biciclete, dar si cabine de schimb si de dus, pentru a incuraja alternativa de transport de doua roti.
La Timisoara, ei au cumparat o fabrica de biciclete, iar la Dej, Avic International intentioneaza sa investeasca 350 milioane de euro in relansarea unei uzine de celuloza si hartie.
Compania de drumuri a luat in considerare la realizarea recensamantului 11 grupe de vehicule, de la biciclete si motociclete sau vehicule cu tractiune animala pana la autocamioane si autobuze.
De asemenea, cheiul Dambovitei va fi amenajat cu trotuare largi pentru pietoni si spatii pentru biciclete si jogging. Trei poduri pentru pietoni si biciclisti PIDU cuprinde si trei poduri dedicate pietonilor si biciclistilor.
Termenul de finalizare a lucrarilor pe toata artera, inclusiv pistele de biciclete, este prevazut pentru decembrie 2014, in functie de conditiile meteorologice.
Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara?
plinuri de benzina, biciclete Pegas si marele premiu, un pasaport de calatorie de 2.500 de euro. Calatorie in Jurul Clatitei Cea mai tare vacanta incepe cu Tefal, tu trebuie doar sa alegi destinatia si locurile de vizitat.
Un teren de sport (fotbal, golf, atletism, pista pentru biciclete) in pav 20 va constitui cadrul si fundalul pentru o serie de intalniri tematice cu cațiva dintre cei mai cunoscuți protagonisti din Italia.
(GABRIEL FOCȘENEANU - manager proiect) Complexul LOFT dispune si de prize pentru masini electrice, parcari pentru biciclete si carucioare, boxe, parcari subterane si supraterane, loc de joaca, acces facil catre transportul in comun si magazine.
google-analytics.com