Cautare

111 de rezultate pentru "biciclete" (3.26 secunde)
Toate amintirile de sa eveniment imortalizate de fotografii prezenti la concurs vor putea fi gasite in albumele foto ce vor fi publicate pe pagina Facebook Riders Club.Editia a 3-a a evenimentului Maratonul Dunarii, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike â€" Ambulanta de biciclete.
In schimb au fost largite trotuarele si amenajate benzi pentru biciclete, cu o latime de 3 metri, separate de carosabil printr-o bordura inalta. ... Lucrarile la carosabil, piste pentru biciclete si trotuare au fost terminate, iar acum se mai lucreaza doar la plantarea copacilor pe marginea bulevardului.
Bucurestiul are si 10 km de piste pentru biciclete. ... Pistele de biciclete au fost amenajate pe trotuar, pe anumite portiuni.
Proiectul prevede crearea unui sistem integrat de parcari, incurajarea folosirii mijloacelor de transport alternative - trasee de biciclete si mijloace ale RATB pe trasee rapide. ... Tot in aceasta etapa vor fi amenajate piste duble de biciclete, dar si o zona ludica si un amfiteatru.
In ceea ce priveste traseele pietonale si pentru biciclete Bucuresti-Ilfov, saptamana trecuta a fost aprobat in Comisia Tehnico Economica a Ministerului Mediului proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete, pe o distanta de 67 km, proiectul urmand sa fie demarat anul acesta.
Primul experiment s-a desfasurat intr-o parcare de biciclete, pe doua alei diferite. ... Pe biciclete au fost puse materiale publicitare pentru un magazin inexistent.
Florinel de 25 de ani, ambii din judetul Calarasi, care in perioada mai-septembrie 2011, au sustras un numar de 15 biciclete din punctul de lucru al unei societati comerciale din incinta parcului Herastrau, sector 1, in perioade diferite de timp.
Soldatii din Ucraina folosesc biciclete electrice pentru a transporta arme antitanc de ultima generatie.
Toate cartierele din oras vor fi legate din piste de biciclete. Primaria vrea ca 86% dintre calatorii sa fie facute cu bicicleta.
Am fost umilita cand am avut proasta inspiratie sa reclam furtul unei biciclete chiar in ziua alegerilor. ... Peste o saptamana, intr-un ziar local scria despre un anume politist, care a descoperit in timp record un hot de biciclete.
Autoritatea de Supraveghere Financiara a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta care vizeaza modificarea legislatiei cu privire la politele RCA, iar posesorii de trotinete sau biciclete electrice vor plati polite de asigurare.
Ne vom lua biciclete? M.D.: Unii dintre noi, care vor avea mai multi bani, isi vor lua, altii vor merge pe jos, cei care au nevoie vor merge cu mijloacele de transport in comun.
La acestea se adauga, de o parte si de alta, 2 benzi aditionale pentru trafic pietonal, biciclete si intretinere, trotuarele avand latimi de cate 2,8 m fiecare.
La inceputul anilor ’70, cativa dintre membrii orchestrei au adus o inovatie acestei fanfare -reprezentatia pe biciclete traditionale olandeze. Astfel, "Crescendo" a devenit renumita atat in Olanda, cat si peste hotare.
Pe langa hainele, accesoriile si incaltamintea lucrata manual de designerii romani, targul va pune la dispozitie stand-uri cu lumanari lucrate manual, carti, viniluri, precum si biciclete pentru iubitorii mersului pe doua roti.
Acest test va va cere sa faceti un efort gradat, supravegheat, cu ajutorul unei biciclete medicale sau al unui covor rulant, timp in care activitatea inimii dumneavoastra va fi urmarita.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a dat vineri la ora 10.00 startul in campania electorala pentru Parlamentul European, fiind in fruntea unui pluton de 27 de biciclisti care au plecat din centrul Sucevei spre Vest.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal a organizat sambata marsul "Go to vote", la care au participat 150 de tineri pe biciclete, role, si motociclete.
Parcul va cuprinde doua fantani arteziene, doua spatii de joaca, pista pentru role si biciclete, loc cu mese de sah pentru pensionari si un teren de tenis de masa.
000 lei/bucata, diverse brizbrizuri pentru telefoane mobile, biciclete, scutere si 4 aparate "Imperial Casino". In paralel, Cristian Dragan se mai ocupa si de scoaterea la licitatie a locurilor de veci care au intrat in posesia statului.
google-analytics.com