Cautare

111 de rezultate pentru "biciclete" (3.36 secunde)
"Deocamdata sa nu ne luam dupa un joc, o executie sau cateva biciclete, pentru ca ramanem fara pedale! Foarte bine ca am inceput cu dreptul, ca au debutat cu gol.
Infrastructura rutiera - Pasaje rutiere si subterane, sosele noi, largiri de bulevarde, piste de biciclete Pe langa proiectul propriu-zis de prelungire a linei de metrou, documentatia de urbanism "pregateste terenul" pentru mai multe viitoare posibile investitii publice in transportul in comun, inclusiv introducerea unei linii de tramvai pe Bulevardul Laminorului.
patinoar acoperit, partie de tubbing, carusel, zona de biciclete si karting cu pedale, perete de escalda, trambuline si jocuri gonflabile.
si cu trecerea cu bacul) Duminica, 13 septembrie - Asaltul insulei Cursa insulei si Cursa de familie - 8:00-9:30 Preluare de kituri â€" Parcul Central, punctul de trecere peste Borcea - 8:00-9:45 Transfer participanti & biciclete cu barca, pe insula â€" din parcul Central, zona predare kituri - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START Cursa insulei - 10:20 START Cursa de familie - 14:00 Timp limita Finis - 15:00 Festivitatea de premiere
si cu trecerea cu bacul) Duminica, 13 septembrie - Asaltul insulei Cursa insulei si Cursa de familie - 8:00-9:30 Preluare de kituri - Parcul Central, punctul de trecere peste Borcea - 8:00-9:45 Transfer participanti & biciclete cu barca, pe insula din parcul Central, zona predare kituri - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START Cursa insulei - 10:20 START Cursa de familie - 14:00 Timp limita Finis - 15:00 Festivitatea de premiere
Tombolele se desfasoara in data de 13 mai, in intervalul orar 10:30-13:30, separat pentru fiecare categorie de varsta si de gen, premiile constand in biciclete.
Parada anuala a fetelor pe biciclete a ajuns la cea de-a zecea editie. - Evenimentul promoveaza atat emanciparea femeilor, activand astfel drepturile femeilor intr-o societate contemporana moderna, cat si un mijloc alternativ de transport, dictand un trend de viata sanatos si prietenos cu mediul.
Ei se pot deplasa prin campus pe biciclete sau patine electrice care se inchiriaza gratuit sau pot merge la sala de sport, la coafor sau chiar la piscina (unde pot inota simbolic impotriva curentului).
Putin mai departe de intrarea in festival va exista si o parcare fara plata, biciclistii avand la randul lor acces gratuit in incinta B’ESTFEST Summer Camp unde vor fi amplasate mai multe suporturi speciale pentru biciclete.
La standul Uatever poti gasi tricouri cu biciclete fosforescente - la 70 RON, alte modele de tricouri pictate - la 60 RON - 120 RON, in functie de model si de cantitatea de vopsea folosita.
22.30 Bicycle Music Festival va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica, iar participarea la festival va fi gratuita Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale!
http://bit.ly/2afhBiw - Expozitie de motociclete si biciclete custom made - Barber shop - Concerte si DJs, in fiecare zi Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului - berile!
http://bit.ly/2afhBiw - Expozitie de motociclete si biciclete custom made - Barber shop - Concerte si DJs, in fiecare zi Program:
S-a ras, s-a socializat, s-a dansat, s-au facut fotografii pe scutere si pe biciclete, iar la final s-a mancat din tortul aniversar.
Printre principalele atractii se numara cele doua expozitii prezentate cu succes in cadrul editiei anterioare a festivalului - Fotografii din Bucurestii de altadata si Masini de epoca, revazute si imbogatite cu noi exponate, dar si o expozitie inedita: Biciclete retro, realizata cu sprijinul Asociatiei Retro Velo Romania.
Premiul I - 15 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Paris Premiul II - 15 laptopuri, oferite de Carrefour Premiul III - 24 biciclete oferite de Eurosport DHS Mentiuni clasele V - VIII - 24 DVD player-e, oferite de Carrefour Mentiuni speciale - 150 de cupooane de cumparaturi in valoare de 100 lei oferite de Carrefour Premii de participare:
sambata 3 august 2013 Promovarea evenimentului va fi facuta de grupuri de voluntari care se vor deplasa pe tot cuprinsul parcurilor pe biciclete, pe role sau pe jos.
Miscarile bruste percepute ca o amenintare Pentru caini nu exista strazi, ghene, intrari in bloc sau biciclete, ci resurse, teritorii, stimuli si actori.
Duminica vom cere sa fim in siguranta pe strazile tarii, sa iesim in parcuri curate, sa mergem pe biciclete si rotile fara a fi fugariti de caini, sa nu mai vedem la fiecare colt de strada caini /pisici fara stapani, infometati, schiloditi, bolnavi.
25 biciclete - mentiune I pentru clasele V-VIII: 25 de Tablete - mentiune II pentru clasele I-IV: 25 Mp4 player - mentiune speciala:
google-analytics.com