Cautare

213 de rezultate pentru "berea costica" (5.03 secunde)
, de 22 ani, Silviu Vladu, de 19 ani, Costica Ionascu, de 39 ani si Liviu Valentin Parocescu, de 21 ani, toti din Harsova, au patruns luni noaptea intr-un bar din Ciobanu, unde au distrus mobilierul si aparatele de jocuri electronice si i-au agresat pe Aurel Radu, de 35 ani si Vasilica Mirea, de 47 ani.
"Pentru inceput ne vom adresa instantei de contencios administrativ", a spus directorul general al SC Fratii Bacriz SRL, Costica Dragomir.
Ulterior, consilierul PD-L Costica Avatavului, care, printre altele, este prieten cu familia Gont, la fel ca si alti pedelisti, a motivat ca in hotarare nu se specifica exact care este spatiul in care va lucra noul medic.
"Noi avem in traseu 28 de masini pe zi, cu o afluenta medie de 10.000 de clienti", a declarat directorul societatii Fratii Bacriz, Costica Dragomir.
univ. dr. Costica Voicu, rectorul Academiei de Politie.
"Vom sustine candidatul care va veni cu o oferta electorala buna si o strategie in care sa fie inclus si judetul", a specificat deputatul PSD Costica Macaleti.
Cei care si-au demonstrat prezenta in cele mai multe randuri au fost deputatul PD-L, Iacob Stelica Strugaru, cu 72% la sedintele de vot, deputatul democrat - liberal Catalin Buhaianu - 70%, deputatul PSD, Costica Macaleti - 69%, independentul Neculai Rebenciuc - 66% si liberalul Florin Turcanu, cu o prezenta de 64%.
Am vorbit ieri cu Costica Nita. Poate sa confirme asa ceva? De ce oare simte nevoia Mircea Geoana sa minta in legatura cu acest subiect?
Deputatul PSD Costica Macaleti este pe locul al doilea in topul demnitarilor prezenti, cu 67,70% si 262 voturi finale.
In favoarea Elenei Udrea s-au pronuntat zece dintre liderii PDL, in vreme ce trei au optat pentru Costica Canacheu, iar sase au fost anulate, a anuntat la finalul sedintei conducerii PDL, purtatorul de cuvant al partidului, Gheorghe Flutur.
La final, liderii locali au precizat ca functia de presedinte executiv a fost adjudecata de deputatul Andrei Dolineaschi, contracandidatii sai, deputatul Costica Macaleti si fostul secretar de stat Doina Dretcanu, primind calitatea de vicepresedinti.
De asemenea, PDL Bucuresti si-a ales duminica si prim vicepresedintii, reprezentati de Costica Canacheu si Sorina Placinta, iar pe Vasile Gherasim in functia de secretar general si pe Horatiu Tica drept trezorier.
Costica Canacheu si Sorina Placinta au fost alesi prim-vicepresedinti ai PDL Bucuresti, alaturi de Vasile Gherasim, care va ocupa postul de secretar general al organizatiei.
El l-a ironizat pe deputatul PDL Costica Canacheu, prezent in emisiune, care sustinea ca puterea nu il poate schimba pe Geoana:
Li s-au alaturat deputatul Costica Canacheu, viceprimarul Mircea Raicu si presedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Calin Murg. Acestia din urma s-au pronuntat si pentru sustinerea unei candidaturi a lui Emil Boc.
Primaria Capitalei trebuie sa ii plateasca omului de afaceri Costica Costanda despagubiri in valoare de 165 de milioane de euro, a decis Tribunalul Bucuresti, la capatul unui proces legat de primirea, de catre Constanda, a Satului Francez in schimbul cedarii Parcului Bordei catre municipalitate
Pana acum, pentru Primaria Capitalei s-a mai vehiculat numele lui Neculai Ontanu din partea UNPR, in timp ce din tabara democrat-liberala s-au avansat numele deputatilor Silviu Prigoana, Theodor Paleologu si Costica Canacheu, dar si cel al europarlamentarului Cristian Preda.
si-a programat impreuna cu deputatii PDL Costica Canache si Marius Rogin o vizita in Georgia • Majoritatea membrilor guvernului - Elena Udrea, Anca Boagiu, Gabriel Oprea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu s.a.
Cristian Preda Toader Paleologu sau Costica Canacheu, alti pedelisti vehiculati drept potentiali candidati nu au o cota electorala care sa-i faca pe democrat-liberali sa-i inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei.
Potrivit sondajului INSCOP, Cristian Busoi are o cota de favorabilitate de 36,2% (cu toate ca de la anuntarea intentiei de a candida s-a implicat in numeroase actiuni de imagine pre-electorale), in vreme ce urmatorul clasat, Ludovic Orban se situeaza la doar 25,2%, urmat de Petre Roman cu 20,9% si Costica Canacheu cu 15,8%.Liberalii au vrut sa stie si ce sanse ar avea posiblii candidati ai PSD la Capitala.
google-analytics.com