Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.28 secunde)
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, s-a dezlantuit, la Galati, la conferinta de presa sustinuta ieri la sediul partidului. Dupa ce si-a exprimat bucuria ca in orasul de la Dunare are o organizatie bine inchegata, declaratiile lui Becali, recunoscute pentru valurile de hohote de care sint precedate, au inceput sa curga.
Presedintele PNG, George Becali, s-a autointitulat vineri "Principele", dupa titlul cartii lui Niccolo Machiaveli, si, in aceasta calitate, l-a desemnat pe politologul Dan Pavel presedinte executiv al PNG.
Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca." Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania.
Libertate pentru George Becali! ... Sorin Avram) Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG.
Gigi Becali, condamnat la trei ani cu executare in dosarul "Valiza" Magistratii completului de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au judecat recursul dosarului "Valiza" au decis, marti, dupa 5 ore de deliberari, condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare.
Gigi Becali a cedat psihic: ... Despartirea de camerele de luat vederi este greu de suportat pentru Gigi Becali! ... "In jurul orei 12, gardienii m-au informat ca in sectorul vestic un detinut s-a asezat in fata camerei de supraveghere si vorbeste foarte elogios despre Gigi Becali.
Becali a aparut duminica la adunarea partidului sau, PNG, coborand din luxosul sau Maybach. ... Sus-numitul Becali, multimiliardar, developper imobiliar, e unde nu te astepti. ... Becali are doua motorase de imagine. ... Guraliv, temperamental, spontan, cu replica prompta, direct, Becali este o copie in mic a lui Basescu si Vadim Tudor.
Gigi Becali intra in cursa pentru prezidentiale. ... Gigi Becali apreciaza ca are mari sanse sa intre in turul doi daca Traian Basescu nu va candida. ... Cred ca pot bate PNL-ul, adica pe Crin Antonescu", a declarat Gigi Becali.
Desi nu apucase sa verifice inca sa verifice in amanuntime activitatea PNG Constanta, Corneliu Ciontu a declarat ca, din cate stie si este convins si presedintele partidului, Gigi Becali, organizatia de la malul marii este una dintre cele mai bune, care isi ia in serios "temele", organizand saptamanal, spre deosebire de alte filiale de exemplu, intalniri cu presa.
Gigi Becali nu va putea participa la ceremonia de investire in functia de europarlamentar de la Bruxelles, dupa ce judecatorii au decis ca acesta nu poate parasi Bucuresti si judetul Ilfov.
Gigi Becali are probleme in afaceri.
Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. ... Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie.
De ce e Becali REFUZAT Zilele lui Ilie Stan la Steaua sunt numarate, iar Gigi Becali vrea sa il pastreze pe Edi Iordanescu ca principal cel putin pana in vara, insa apropiatii secundului au marturisit ca Edi nu are de gand sa accepte o astfel de propunere si va pleca de la Steaua odata cu Ilie Stan, scrie ProSport.
Unul dintre cei patru "refuzati" (asa cum Becali i-a numit inaintea jocului pe fostii stelisti ai clujenilor) cu care "U" a inceput meciul, Pacurar putea deschide scorul, dar n-a stiut sa-l imite pe Ola John, cand Tatarusanu era iesit.
Cum arata viata la Rahova pentru Gigi Becali Patronul Stelei isi va petrece cel putin 2 ani intr-o celula de 26 de metri patrati cu 6 paturi suprapuse Gigi Becali a ajuns ieri dimineata la Penitenciarul Rahova, acolo unde a inceput sa-si ispaseasca sentinta.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Gigi Becali, interviu CUTREMURATOR din spatele gratiilor: ... Jurnalul National Gigi Becali a acordat primul interviu din inchisoare. ... deaca taci la infinit esti complice la ce se intampla in tara ta", a spus Becali la Romania TV. ... Ce sa fac?", a continuat Gigi Becali.
Veste uriasa pentru Gigi Becali! ... "O sa fie invoit cateva zile" Gigi Becali se pregateste din nou sa iasa din inchisoare. Mama lui Gigi Becali il asteapta pe fiul ei acasa in luna august pentru cateva zile. ... mai ai rabdare?", a spus mama lui Gigi Becali, pentru Romania TV.
Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
google-analytics.com