Presedintele PNG, George Becali, s-a autointitulat vineri "Principele", dupa titlul cartii lui Niccolo Machiaveli, si, in aceasta calitate, l-a desemnat pe politologul Dan Pavel presedinte executiv al PNG.
Numirea lui Dan Pavel a fost o surpriza organizata de presedintele PNG si a fost pusa in scena in cadrul conferintei de presa, desfasurata la viitorul sediu al PNG, care, potrivit liderului acestui partid, poarta denumirea de "Palatul Becali". Becali a spus ca Dan Pavel i-a facut cadou cartea "Principele" si ca i-a subliniat o serie de fragmente importante din aceasta. Potrivit lui Becali, el, fiind o persoana care nu citeste, a retinut din carte o serie de lucruri pozitive, printre care si pe cel potrivit caruia principele trebuie sa dea onoruri si functii subalternilor.
Presedintele PNG a mai spus ca, urmare a cresterilor inregistrate de recentele sondaje de opinie, formatiunea sa va castiga alegerile din 2008 si alegerile prezidentiale din 2009. "Am fost Mihai Viteazul, am fost Ursul, am fost Razboinicul Luminii si acum am devenit 'Principele'. Iar 'Principele' va lua tronul', a spus Becali, adaugand ca in acest moment nu are adversar pe scena politica romaneasca.
Becali a precizat, totodata, ca in cateva luni va prezenta "Guvernul Becali", care va fi format din oameni tineri, milionari, care "au facut totul de la zero". "Guvernul Becali" va fi prezentat intr-o sala a "Palatului Becali", numi-ta "Sala Surpriza", care este placata cu aur de "23,8K". (Diana Nedelcu)