Audvoci.ro : Gigi Becali a cedat psihic: vorbeste de doua ore in fata unei camere de supraveghere!

Despartirea de camerele de luat vederi este greu de suportat pentru Gigi Becali!
Directorul penitenciarului Jilava a explicat presei incidentul: "In jurul orei 12, gardienii m-au informat ca in sectorul vestic un detinut s-a asezat in fata camerei de supraveghere si vorbeste foarte elogios despre Gigi Becali. Am mers pana acolo si am observat ca era chiar Gigi Becali vorbind despre el la persoana a treia, cum are el obiceiul", a spus directorul.
Atunci cand gardienii au incercat sa il ia pe Becali din fata camerei de supraveghere si sa il duca in celula sa, Becali a inceput sa urle: "Nu bagam publicitate acum! Mai am de vorbit! Va dau un milion de euro sa nu mai bagati publicitate! Gigi Becali nu merita sa faca inchisoare!"
Detinutii spun ca se asteptau ca Gigi Becali sa cedeze psihic, pentru ca in ultima vreme dadea declaratii de presa in cele mai nepotrivite situatii. "Pai azi de dimineata imi fumam tigara cand am observat ca Becali se uita fix la mine", spune un detinut de la Jilava, "Am vrut sa ii ofer o tigara, asa ca i-am intins pachetul. Imediat a inceput sa isi dea importanta, s-a apropiat de mana mea si a inceput sa vorbeasca la pachetul de tigari ca la microfon", povesteste amuzat detinutul.