Cautare

7914 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (8.69 secunde)
566 milioane de euro, adica 2,377 miliarde de lei constituie valoarea contractelor finantate din bani publici pe care 81 de parlamentari (unii avand cumul de functii - parlamentari si ministri) le-au trecut in declaratiile lor de avere si pe care le deruleaza prin firmele pe care le detin.
Din categoria acestor afaceri dubioase pe bani publici fac parte - dupa cum am aratat in mai multe articole publicate in paginile cotidianului nostru - contractul pentru inchirierea pentru o perioada de 25 de ani a cheurilor si a altor spatii generoase din Portul Tomis, catre firma bucuresteana Sisteme Internationale de Afaceri S.A., contra penibilei sume de numai 2.600 euro pe luna, din care in primii ani de exploatare firma privata mai dispune si de o reducere de 50% din valoarea redeventei lunare.
Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. ... Bani - Te gandesti sa faci economii si incepi sa pui deoparte o suma deloc de neglijat.
Nereguli la Senat In contextul pregatirilor care se fac in aceasta perioada pentru reducerea personalului de la Senat, tensiunile din cadrul institutiei au atins cote extrem de ridicate, Ovidiu Marian si Directia generala de control juridic si securitate interna intrand intr-un grav conflict cu reprezentantii Sindicatului Functionarilor Publici Parlamentari.
Senatorii au aprobat proiectul pentru modificarea si completarea legii privind Codul de conduita a functionarilor publici, potrivit caruia institutiile publice vor beneficia de consiliere etica, dar vor fi si monitorizate in vederea respectarii legislatiei in vigoare.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut Guvernului sa monitorizeze strict activitatea prefectilor si functionarilor publici pe perioada campaniei pentru demiterea presedintelui Basescu, iar in cazul in care exista dovezi de excedere a legii, acestia sa fie revocati.
Un exemplu in acest sens a fost disputa de ieri dintre liderii sindicatelor functionarilor publici.
Functionarii publici parlamentari vor avea dreptul sa lucreze in sectorul privat, inclusiv in regii autonome si societati comerciale, ocupand functii care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate potrivit fisei postului, a decis Guvernul printr-un amendament aprobat luni.
Alianta Federativa a Sindicatelor Functionarilor Publici "Sed Lex" nu este de acord cu declaratiile lui Bogdan Hosu, presedintele Cartel Alfa, potrivit carora toti bugetarii ar trebui sa aiba o lege a salarizarii unica.
Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Un calcul simplu, realizat pe baza tuturor HG-urilor prin care s-au tras bani din Fond, arata ca doar circa 700 de milioane de lei au fost alocati pentru investitii. ... Comisia nu a mai fost infiintata si nimeni nu a mai scos un cuvant despre bani.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi. ... 1 si am verificat soldul, dar nu mi-a dat bani bancomatul. ... Am nevoie astazi (ieri - n.r.) de bani, dar sa vad ce e cu cardul.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi. ... 1 si am verificat soldul, dar nu mi-a dat bani bancomatul. ... Am nevoie astazi (ieri - n.r.) de bani, dar sa vad ce e cu cardul.
Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani: ... Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, nu doar de a celor din jur Bani: ... Bani: A trebui sa strangi mai multi bani pentru vacanta dorita Dragoste: ... Bani:
Platiti din bani publici si fara sa cunoasca sistemul real al concurentei, unii dintre functionarii statului îsi "omoara timpul" la serviciu plictisindu-se cu un joc de solitaire sau cu nu stiu ce cumparaturi. ... Începe batalia", a precizat pentru GdS liderul functionarilor publici din Federatia SED-LEX, Vasile Marica.
Cei mai multi bani cheltuiti in strainatate de consiliul judetean au fost destinati platii celor trei functionari care au asigurat prezenta Doljului in Biroul de reprezentare de la Bruxelles.
In urma unor articole, publicate saptamina trecuta, cei din conducerea Termica ne-au intrebat daca ne datoreaza ceva bani, inchipuindu-si ca au de a face cu un soi de campanie indreptata impotriva lor si nu cu relatarea unor evenimente absolut reale de la acea societate comerciala.
Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Trebuie sa fii felicitat, pentru ca te abtii cu greu sa cheltuiesti bani. ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Ai insa grija la bani. ... Serviciu si bani:
Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Nu trebuie sa mai risipeasca bani. ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: sunt bani.
"In plina criza economica si financiara si din pacate criza sociala si economica romaneasca accesul la cele 32 de miliarde de euro fondurile structurale de coeziune si sprijin pentru agricultura, dintre care peste 20 de miliarde sunt pentru dezvoltare regionala si recuperare de decalaje si reprezinta singurii bani gratis la care Romania poate sa spere ca va avea acces in viitorii ani", a mai spus Geoana.
google-analytics.com