Cautare

138 de rezultate pentru "banc carolina" (9.04 secunde)
Viorica, o moldoveanca dracoasa s-a maritat in Ardeal si locuia cu socrii. Intr-o zi sotul Ion era la serviciu iar soacra voia sa zugraveasca bucataria dar nu avea bidinea.
Dupa cum se stie, femeia nu a fost gratiata, iar postarea mea este o adaptare la vremurile noastre a unui banc vechi.
Dupa cum se stie, femeia nu a fost gratiata, iar postarea mea este o adaptare la vremurile noastre a unui banc vechi.
uite-asa!a€œ, cum suna poanta unui banc licentios. Acestea toate fiind constatate, sa nu ne nelinistim ca romanii ar gandi si ar simti mai a€žcomunista€œca fostii nostri tovarasi de suferinta si privatiuni din a€žlagarul socialismuluia€œ.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool.
Congo a fost destinatia de banc, de vis, in care si-ar fi dorit sa traiasca romanii satui sa alunece pe fagasul pe care aluneca Romania.
şi un cont în bancă) depinde de cat de puternic şi influent este grupul de prieteni şi parteneri din care provine.
Cine a circulat pe acest drum a observat, cu siguranta, ca, in timp ce "viteii" se straduiesc sa se incadreze in limitele de viteza prevazute de lege, au surpriza sa constate ca sunt depasiti de masini "bengoase", pentru care respectul fata de lege suna ca un banc prost sau ca o poveste pentru adormit copiii.
Banuiesc ca oficialii de la Bruxelles nu inteleg foarte bine capacitatea noastra, reala, de a fi superficiali, de a nu ne emotiona excesiv in fata realitatii si, la nevoie, de a rezolva printr-un "banc" orice nenorocire.
In ce ma priveste, sunt gata sa recunosc ca am exagerat, probabil, spunand ca noi suntem capabili sa punem un gratar cu mititei pe orice Golgota si ca traditionala noastra inclinatie spre zeflemea poate extrage un "banc" din orice nenorocire.
E un soi de banc aceasta intamplare, dar cu bataie lunga. Fiindca sunt momente cand ne trezim ca am adoptat, fara sa stim cand, o idee sau un obicei care, practic, ne este strain.
Astea fiind spuse, am sa inchei cu rugamintea ca televiziunile nationale sau chiar si cele locale sa introduca in grila lor de programe o emisiune-concurs de tipul "banc show", la care sa participe doar politicienii cu vechime pe scena politica.
Ma ingrozeste gindul ca sloganul „Romania - Fabulospirit” va fi completat de o imagine vizuala de genul… ciobanul stirb, care ride ca prostul in tirg si zice un banc despre muieri.
Spre norocul nostru, America, prin vocea celui mai inalt reprezentant al ei, presedintele Bush, a dat un raspuns evaziv, ca intr-un vechi banc romanesc:
Initiativa pare un banc in conditiile in care salariul minim pe economie, in Romania, nu atinge nici macar 140 de euro.
Nu este nici banc, tanarul nu a zis-o nici la misto, intamplarea fiind cat se poate de adevarata. Din pacate!
Si, in niciun caz nu voi mai putea rade niciodata la un banc cu politisti. Eventual sa plang de furie.
Circula un banc cum ca, daca ar vrea sa se sinucida de pe Hotel Intercontinental, ar numara: 21, 20, 19, 18, 17, ah, am uitat sa-mi scot bretelele!
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com