Cautare

138 de rezultate pentru "banc carolina" (3.03 secunde)
sa ma ierte suporterii lor, dar campionatul nostru e un banc idiot), dar la noi patriotismul de bodega si cel de peluza, la o samanta de floare reprezinta ceva comun, asa ca nu e nicio mare surpriza aici.
Palmaresul lui Basescu trimite, orecum, cu gandul la celebrul banc cu militianul din intersectie si strainul care l-a intrebat despre drum in 8 limbi diferite, niciuna priceputa de omul legii.
Daca la carciuma a auzit, de la masa vecina, un banc cu cosmonauti, cand pleaca pe sapte carari din bodega e cel mai meserias dintre astronomi.
Daca a zis un banc cu Ceausescu, in lift, orice dobitoc se crede azi indreptatit sa se numeasca anti-comunist. De ce nu ar fi asa, cand traim in era celei mai fecunde imposturi?
Oprescu e un banc prost. Ipotezele George Maior sau Sarbu sunt glume lipsite de sare. Singurul contracandidat care i-ar pune probleme ar putea fi chiar Victor Ponta ( in ciuda anunturilor repetate prin care neaga aceasta intentie).
Ca nepotismul de acum e banc cu ospatari pe langa panarama alegerii Ebai in PE. Sau putem vorbi despre Roberta Anastase.
E o prostie pentru ca inainte de a vorbi despre o dreapta unita ar trebui sa putem vorbim pur si simplu despre o dreapta in Romania, iar asta e doar un banc.
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. Zambitor, Basescu o intreaba:
Pentru ca PSD pare satisfacut cu ideea ca este singurul reprezentant al stangii romanesti (UNPR e un banc prost!), deci nu mai are nevoie sa umble la imagine, la mesaj, la program.
Pe vremuri circula un banc, al carui talc se potriveste de minune situatiei de azi: intrebare la Radio Erevan " poate fi instaurat socialismul in Elvetia?
USR USR e un banc cu prosti. Un fel de delir balbait, racnit de ciudatei nu foarte zdraveni la cap.
Iar daca sasul o fi vrut sa faca vreun SPIRIT DE GLUMA (sic!), atunci trebuia sa ne previna, urmeaza un banc, ca sa stim sa ne gadilam.
De exemplu, Finansbank practica o dobinda penalizatoare pentru neachitarea la termen a sumei datorate bancii de 70% pe an, Raiffeisen Bank - 45%, Banc Post - 3% peste dobinda uzuala, BCR - 5% din suma restanta, Romanian International Bank (RIB) si Banca Romaneasca - 32% pe an pentru lei si 13,5% pentru dolari.
La Banc Post este echivalentul, in lei, a 25.000 USD, la HVB ceva mai mult, adica echivalentul in lei a 45.000 USD (cu 5.000 mai mult decat la majoritatea bancilor), in timp ce Raiffeisen este cea mai generoasa, putand oferi un credit auto ce ajunge pana la echivalentul a 75.000 de euro.
Pentru CEC, al carui unic actionar este Ministerul de Finante, si-au exprimat interesul, pana in prezent, o serie de institutii de credit din Austria, respectiv Raiffeisen Bank, Erste Bank si Banc Austria Creditanstalt (membra a grupului HVB).
Banc Post a coborat o pozitie, pana pe locul opt, desi cu un castig de jumatate de punct la cota de piata.
De altfel, pe agenda grupului bilateral de afaceri se afla si infiintarea unei institutii bancare romano-chineze pentru care din partea romana s-au aratat interesate Romexterra Bank si Banc Post.
ABN AMRO Bank Romania a obtinut active de 1.153 de milioane de euro si o cota de 5%, iar ponderea detinuta de Banc Post in totalul pietei bancare a fost de 4,7%, nivelul activelor fiind de 1.102 milioane de euro.
In acelasi timp, EFG Eurobank controleaza pachetul majoritar de la Banc Post, iar National Bank of Greece a preluat Banca Romaneasca.
Nepasatori, sefii Petrom au declarat ieri ca nu vor reduce preturile carburantilor pentru a nu practica o politica de dumping, ce ar conduce spre faliment toate celelalte companii petroliere.
google-analytics.com