Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (3.20 secunde)
Pilotul poate ateriza fara sa vada pista", a declarat directorul aeroportului, Mircea Dumitru. Acesta a precizat ca numarul de calatori a crescut constant lunar si ca spera ca posta prin avion sa se poata face cu nave mai mari, care sa transporte si pasageri in acelasi timp.
si, foarte curand, o pista de carting si un trenulet care va circula de-a lungul coridoarelor. Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop.
hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si, foarte curand, o pista de carting.
hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si o pista de carting.
Actuala criza economica din Romania este o pista falsa, iar teoria ca "Europa ne scoate din criza" este o "gogoasa", a declarat, vineri, analistul economic Ilie Serbanescu, la Scoala de Vara a TSD Vrancea, organizata in localitatea Lepsa.
• Standarde de cost au fost elaborate si in domeniul aerian, standardul de cost pentru o pista de aterizare fiind, in functie de clasificare, de 391.071 euro/100 metri si, respectiv, 557.500 euro/100 metri.
Constructia va avea o singura pista, de 3.200 de metri, iar din terminal se va ajunge in avioane cu un burduf de imbarcare.
Pe 14 februarie 2012, o aeronava SAAB 2000 a companiei Carpatair, cu 48 de pasageri la bord, a iesit de pe pista Aeroportului International Craiova si s-a infipt in zapada.
In aprilie, politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au interzis accesul biciclistilor pe pista amenajata pe Bulevardul Cantemir, pe tronsonul cuprins intre intersectia cu Bulevardul Gheorge Sincai si cea cu Bulevardul Marasesti.
Podul se intinde pe o lungime de aproximativ doi kilometri, avand doua benzi pe sens, trotuare si pista pentru biciclisti.
Podul va avea doua benzi rutiere pe fiecare sens, o linie de cale ferata, doua trotuare si o pista pentru biciclisti.
o pista de 2.400 m, extinderea spatiului de parcare si construirea unui nou terminal de pasageri. Lucrarile vor trebui terminate pana in august 2015.
Un teren de sport (fotbal, golf, atletism, pista pentru biciclete) in pav 20 va constitui cadrul si fundalul pentru o serie de intalniri tematice cu cațiva dintre cei mai cunoscuți protagonisti din Italia.
Avem conditii foarte bune in Zavoi, teren, pista de alergare, bazin, sala de forta, singurul inconvenient este ca baietilor le lipseste poate putin notiunea de cantonament", a spus, pentru liga2.ro, Marius Mitu.
Ei isi desfasoara antrenamentele pe pista de la stadionul "Ion Oblemenco" sau in sala din vecinatatea stadionului. "Suntem in linie dreapta cu pregatirea pentru sezonul de sala si de aceea este nevoie ca atletii sa se antreneze normal, chiar daca afara temperatura este foarte scazuta.
Se pare ca unora nu le convine ca o fata din provincie sa bata baietii de Bucuresti de la cluburi care au bugete mult mai mari si vor sa castige campionatul cu contestatii si nu pe pista", a spus sportiva care anul trecut a iesit vicecampioana la categoria Mini.
Acesta a avut loc la 11:07, cind Schumacher a iesit de pe pista. Interventia s-a realizat rapid, la 11:15 el fiind urcat in elicopter.
Insa organizatorul a trimis safety car-ul pe pista si a decis sa o opreasca motivand ca ploua prea tare. Multi spun ca, daca nu se intrerupea, Senna ar fi castigat.
Au fost discutii daca sa aiba sau nu pista de atletism, eu am zis sa facem. La o prima estimare, stadionul ar costa in jur de 18 milioane de euro.
Amenajare pista de atletism stadion 17. Amenajare teren de joc central cu gazon, instalatie de incalzire si sistem de irigatii 18.
google-analytics.com