Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta deschiderea restaurantului Tapioka. Gandit ca o alternativa la fast-food, cu o linie de autoservire la indemana clientilor, Tapioka este prezent in Mega Fun prin intermediul unei locatii, rezultat al unei investitii de 200.000 euro.
Cifra de afaceri pe care proprietarii restaurantului Tapioka estimeaza sa o atinga locatia din Mega Fun este de aproximativ 60.000 euro/luna, in timpul verii, si de aproximativ 80.000 euro incepand din septembrie.
Baza retetelor de la restaurantul Tapioka o constituie ingredientele proaspete, carne si legume necongelate, iar serviciile oferite sunt la cel mai inalt standard de calitate. Restaurantul reprezinta un real loc de relaxare, unde clientii au la dispozitie acces free la internet.
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; un teren de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si snooker; un spatiu dedicat targurilor tematice; un loc unde se poate fuma narghilea; un cinematograf XD in care efectele 4D de ultima generatie sun imbinate cu sunetul, luminile si efectul vantului; hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si o pista de carting.
Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.