Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (3.26 secunde)
Laszlo Balint FCSB (4-3-3): Tarnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Sut, Edjouma - Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu Rezerve:
Laszlo Balint Stadion: "Anghel Iordanescu" (Voluntari) Arbitru: Marcel Birsan (Bucuresti), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ferencz Tunyogi (Zalau) Arbitru VAR:
Laszlo Balint Botosani: Ducan - Petro, Seroni, Pius, Tiganasu - Dican, Ed. Florescu, A. Ivanov - Dragu, M. Roman II, Mailat Rezerve:
UTA Arad avea nevoie ca de aer de o victoria cu FC Botosani, in etapa a patra din play-out, insa s-a ales cu o infrangere, 0-2, dupa o dubla a golgheterului Mailat, care a fost ajutat si de gafa portarului Kucher.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Cursa cu care presedintele Traian Basescu trebuia sa revina in tara are o intarziere de 40 de minute din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Zborul intarzie pentru ca pista sa fie curatata de zapada, astfel incat decolarea sa se faca in conditii normale.
„Guvernul nu este o manastire de maici” Acuzati de deturnarea premierului Tariceanu de pe pista anticipatelor, Dinu Patriciu si Peter Imre au negat categoric orice incercare de influentare a lui Tariceanu.
Focoasa bruneta si-a castigat supranumele de Monster Girl datorita faptului ca promoveaza o cunoscuta bautura energizanta inainte de fiecare confruntare pe pista a asilor din clasa regina MotoGP.
"Ei au observat ceea ce parea a fi o pista, pe o suprafata plana de sare, cunoscuta sub numele de Groom Lake, langa coltul de nord-est al poligonului de testari din Nevada al Comisiei pentru Energie Atomica (AEC)", poligon utilizat in al Doilea Razboi Mondial pentru exercitii de bombardament aerian, iar din 1951 pentru detonarea bombelor nucleare.
Dar cand au reusit in cele din urma sa-i cheme ca sa vada acest miracol, puzderia de lumini si-a schimbat din nou configuratia, transformandu-se intr-un fel de pista de aterizare vazuta dintr-o parte.
Similaritatile, sansele de potrivire, sau ghicitul au procentajul lor in acest context, insa unele relatari sunt atat de precise si de stufoase incat fac din reincarnare cel putin o posibila pista de urmarit in incercarea de a gasi o explicatie.
Anfalov avea informatii clare si despre hangarele din zona, care gazduiesc OZN-uri, despre o pista de decolare-aterizare de 3,5 kilometri, despre un buncar subteran cu intrarea mascata, astfel incat sa nu poata fi reperata din satelit s.a.m.d.
Traian Basescu, ca om politic, are o mare sansa si de fapt pana acum a dovedit ca a stiut sa aseze Romania pe o pista externa buna.
In cursul verii a fost amenajata o pista pentru roller-ii din Mangalia.
Infrastructura de aici este la pamint, aceasta urmind sa fie refacuta, actiune ce se va extinde si la terenul de fotbal, pista si tribune.
Mie masinile grele imi calca sase kilometri de infrastructura si nu iau nici un leu, iar ei, pentru o pista de 150 de metri, iau sute de mii pentru o masina.
Liderul PSD Mircea Geoana a dat ieri de inteles ca nu a abandonat pista reintoarcerii lui Dancu in functie si a explicat ca, din cauza deplasarii in Statele Unite nu a mai discutat in ultima vreme cu fostul vicepresedinte.
Parcul va cuprinde doua fantani arteziene, doua spatii de joaca, pista pentru role si biciclete, loc cu mese de sah pentru pensionari si un teren de tenis de masa.
Pentru acest proiect, comuna pune la dispozitie un teren in suprafata de 13.000 metri patrati, iar constructia bazei sportive ar urma sa inglobeze terenul de fotbal, constructia in suprafata de 150 metri patrati (vestiare, dusuri, dar si tribune) si pista de atletism.
"Exista un proiect ce nu are nevoie de nici o suprafata noua de teren, ce prevede o pista de 1.
google-analytics.com