Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (2.73 secunde)
- Vestea constructiei unei noi arene, fara pista de atletism, a starnit entuziasm in radul fanilor dinamovisti. In sfarsitul vom avea o casa noua, scrie un suporter pe pagina de Internet a Peluzei Catalin Haldan.
Stadionul are si o pista de atletism pentru antrenament sub tribune, o sala de sport sub peluza nord, spatii de cazare pentru sportivi, magazine, zona food, locuri de parcare, spatii mass media si VIP.
Aruncarea propriu zisa are loc dupa ce, in prealabil, atletul isi ia un elena liniar prin alergare, ce se realizeaza pe o pista cu o lungime minima de 30 de metri si o latime de 4 metri.
Pentru a sparge sistemul de siguranta si a patrunde in seiful de sub pista, Jimmy (Tatum) apeleaza la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari, cu o mica problema:
Greu de reconstituit azi raspunsul, cert este insa ca aeroportul exista si azi cu un hangar in perfecta stare si o pista micsorata succesiv pana a ajuns la dimensiunile a catorva terenuri de fotbal puse cap la cap.
In general, istoricii romani au mers pe pista falsa a cercetarilor facute de Scoala Ardeleana ca dacii au fost exterminati de romani si noi suntem latini puri.
La aproximativ 50 de minute dupa ce avioane militare se ridicau de pe pista, aparea o sfera luminoasa, care le urmarea, schimbandu-si tot timpul culoarea.
- Nu avem nicio pista! Ministerul de Interne, Jandarmeria Nationala si EDF continuau sa se abtina de la orice comentariu. In acest context, marti, 20 ianuarie 2015, directorul Pascal Pezzani facea o prezentare de rutina a rezultatelor pe 2014 si a perspectivelor centralei nucleare din Blayais.
La un moment dat, Barbutiu a fost chemat la statie, un punct de conducere a zborurilor, care se gasea chiar pe pista, ca sa ajute, la nevoie, avioanele la aterizare.
a trecut la verticala aerodromului si a spus ca se inscrie in tur de pista, ca sa vina precis la aterizare, cautand o traiectorie care sa tina zgomotul reactorului cat mai departe de oras, pentru a nu deranja pe cei ce dormeau la ora aceea.
Oficial nu s-a anuntat cauza incendiului, insa pompierii iau ca principala pista un scurtcircuit electric de la acel resou electric folosit de un turist.
Exista si o sala de sport moderna, dotata cu aparatura specifica - bicicleta, pista de alergat, aparat de forta, o masa pentru tenis de masa, aparate multifunctionale, dar si terenuri de fotbal, tenis de camp si baschet.
Nu cumva mergi pe o pista falsa? Documentarea din carti demne de respect e calea spre intelepciune. Ca atare, cand nu esti sigur de ceva, citeste din surse sigure!
Nu s-a realizat nici un metru de pista si nici o statie. - dezvoltarea, modernizarea si reabilitarea infrastructurii portuare. Realizare zero.
Fotografia Dupa zbor spune istoria unui pui de urs, abandonat pe aerodromul Orlovka din regiunea Tver, care a fost gasit dormind pe pista.
Cand s-a pus problema amplasarii bazelor americane pe teritoriul romanesc am avut o pista.
Teatru cam ieftin, dupa parerea mea, jucat pe pista aeroportului, dar din care presedintele Basescu a iesit cu inca o stea pe umar, in sensul ca a capatat cu siguranta un mare plus in ochii celor care au ramas profund impresionati de operativitatea celulei de criza.
Intreaga natiune a tresarit de emotie si patriotism cind l-a vazut pe marele om politic parcurgind pe bicicleta o distanta intre doua puncte fixe, care parea o pista intre dracu' si Tanacu.
Intreaga natiune a tresarit de emotie si patriotism cind l-a vazut pe marele om politic parcurgind pe bicicleta o distanta intre doua puncte fixe, care parea o pista intre dracu' si Tanacu.
Totul a fost lucrat in mod profesionist, fara graba si fara a pierde din vedere orice posibila pista in cazul celui cercetat.
google-analytics.com