Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (3.48 secunde)
Un guvern a cumparat avioane pentru Tarom, care acum zac pe pista pentru ca nu le vrea nimeni. Alt guvern a cumparat echipamente militare care nu se potrivesc nici cu NATO, nici cu defunctul Pact de la Varsovia.
In plus, la inceputul partidei, pe pista stadionului s-a petrecut alta scena ciudata, fotoreporterul GdS, Marian Preda, fiind imbrancit de directorul executiv al Editiei Speciale, Lucian Mitu.
Recent, a descoperit el ca o buna pista de a-ti face imagine este sa ai legaturi cu lumea fotbalului. Nu degeaba don Becali e cunoscut de milioane de romani si chiar si peste hotare.
Nici urma de balot de paie care sa ofere o oarecare siguranta motociclistilor sau distanta intre spectatori si pista pentru proba de viteza a Motorock-ului.
Inainte insa de a reporni bidivii framantarilor, spre a evita eventuale dezamagiri, din start se impune sa precizam ca, din documentarea noastra preliminara, ne aflam, oarecum surprinzator, pe o pista falsa.
Mai degraba le va lasa in asteptare, in criogenie, pe pista mostenita de la Mihai Razvan Ungureanu. Lucrurile vor putea curge astfel destul de mult, fiindca obiectivul strategic al aderarii la UE a fost atins de Romania.
"De ce exista bani pentru masinile luxoase ale parlamentarilor si nu sunt resurse pentru pensiile noastre?", "Cu ce bani se reface pista lui Tariceanu?", "Cu ce bani si-a facut vila Nastase?" Astea sunt nedumeririle oamenilor.
Toti parvenitii care au avut niscaiva parale pentru o masina mai bunisoara isi permit sa transforme Faleza in pista de Formula 1 fara ca cineva sa-i opreasca sau, fereasca Dumnezeu, sa-i mai si sanctioneze.
Un angajat al primariei din Baia Mare, s-a apucat sa spele trotuarul si pista de biciclete din oras, desi afara ploua de ore bune.
Acestia au ucis deja trei politisti, au ranit zeci de persoane, au incendiat autoturisme si au deschis focul asupra unor avioane care incercau sa decoleze ori se aflau pe pista, scrie BBC.
fie incalca legea si parasesc pista in timpul manevrelor, fie, incercand sa respecte legea, pun in pericol viata lor si a celor din jur.
Misiune dificila pentru anchetatorii din Brasov in cazul celor 10 fiole de fentanil care au disparut din seiful Spitalului Clinic Judetean. Politistii nu au momentan nicio pista despre modul in care fiolele au disparut.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com