Cautare

3776 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (2.92 secunde)
Halal crestin, halal atmosfera de ortodoxism autentic la acel bal al bobocilor cu razboinicul in prim plan. Totul cand tara vuia de discutii legate de necesitatea icoanelor in scoli.
El i-a atacat dur pe liderii PSD si PNL, pe principiul "ori la bal, ori la spital". Basescu sustine insa ca se afla in neutralitate fata de campania electorala pentru locale.
Si daca tot este "bal" in asteptarea alegerilor, daca deja unii au inceput campania electorala, sa analizam putin si oferta:
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
Reclamatiile comercianilor au fost inaintate Primariei si Directiei de Servicii Publice, iar oficialii acestor institutii au declansat o ancheta pentru a stabili daca informatiile cuprinse in ele sint reale.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutite” impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
"In ceea ce ne priveste, vom colabora cat se poate de deschis cu toate organismele de ancheta nu numai ca sa ne dovedim nevinovatia, ci si pentru ca dorim ca aceasta problema sa se inchida odata pentru totdeauna si cat mai repede”, este de parere Dinu Patriciu.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
Ea a precizat ca in acest caz exista o ancheta pe rol la Sectia 2 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar la Consiliul Magistraturii se face o ancheta disciplinara privind doi judecatori.
Mircea Geoana a afirmat in cursul zilei de ieri ca ancheta in cazul Rompetrol este o incercare de renationalizare a acestei companii. ... Mircea Geoana considera ca ancheta are un substrat politic fiindca, in opinia sa, privatizarea Petromidia a fost legala.
Bragalia declara ca s-au facut publice anumite detalii privind ancheta, inainte ca aceasta sa fie incheiata, datorita unor scurgeri rusinoase de informatii. ... Acestia au avut o placere perversa in a perturba in mod deliberat ancheta noastra.
Autoritatile romane au sesizat Comitetul de Implementare al Conventiei de la Espoo cu privire la nerespectarea de catre Ucraina a Raportului Comisiei de Ancheta Internationala referitor la proiectul "Bistroe".
Asupra necesitatii unei "permanente actualizari" a cazurilor de incalcare a accentuat si senatorul PSD Serban Nicolae, care a sustinut infiintarea comisiei de ancheta.
Astfel, concluzia discutiilor purtate in Biroul Permanent National este ca parlamentarii social-democrati sa voteze, la reuniunea Parlamentului privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu, in favoarea constituirii unei comisii parlamentare de ancheta a acuzelor de incalcare a Constitutiei de catre seful statului.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ca parlamentarii PC vor solicita astazi constituirea unei comisii de ancheta a presedintelui Traian Basescu, in cadrul demersului initiat de PSD si PRM pentru suspendarea sefului statului, pentru ca aceasta comisie sa ancheteze si cele trei capete de acuzare formulate de conservatori la adresa presedintelui.
Secretarul general-adjunct al PC, Codrin Stefanescu, a anuntat intentia conservatorilor de a-si impune "silentio stampa" pe perioada cat liderul Dan Voiculescu este presedintele Comisiei de ancheta a sefului statului.
Presedintele Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu, senatorul Dan Voiculescu, si-a exprimat intentia de a trimite o scrisoare sefului statului in care i se va solicita sa trimita comisiei documentele necesare in derularea anchetei.
Claudiu Saftoiu a demisionat ieri de la sefia Serviciului de Informatii Externe, la doar cateva zile dupa ce a "scapat" unei comisii parlamentare de ancheta faptul ca SIE intercepteaza ilegal convorbiri telefonice.
Claudiu Saftoiu demisioneaza de la conducerea SIE la cinci luni si jumatate de la numire, in ziua in care cotidianul Adevarul a publicat stenograma audierii acestuia la Comisia parlamentara de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu.
Parlamentul a votat ieri cu 237 de voturi "pentru" si 2 abtineri constituirea unei Comisii de ancheta privind informatiile furnizate referitoare la interceptarea comunicatiilor. ... Grupurile parlamentare si-au nominalizat reprezentantii in aceasta comisie de ancheta astfel:
google-analytics.com