Un ministru roman a provocat furie pentru ca a dat pantofi cu toc unor femei afectate de inundatii in Romania, scrie The Telegraph.
Publicatia afiseaza o poza a Elenei Udrea in paginile ziarului si comenteaza ca ministrul Turismului, care obisnuia odata sa pozeze in costum de baie pentru diverse reviste mondene, a considerat ca acele cadouri date femeilor le vor binedispune, in ciuda faptului ca acestea au pierdut totul.
Udrea a aparut in satul Saucesti cu acele cutii de pantofi cu toc spunand "Am adus pantofi frumosi pentru voi", scrie The Telegraph.
Publicatia o citeaza si pe Elene Udrea, care scrie pe blogul sau ca acele cutii faceau parte din 20 de tone de ajutoare, prin care nimeni nu a avut timp sa se uite si sa aleaga. Jurnalistii o iau peste picior pe Elena Udrea si o citeaza in momentul in care le-a zis satencelor ca "Femeile, in special cele tinere, apreciaza sansa de a fi elegante si de a nu trebui sa poarte doar bocanci".
The Telegraph scrie insa si despre reactiile satenilor din Saucesti care au spus "Ne-ar placea sa o vedem pe dansa cum umbla in noroi si apa cu pantofi cu toc".
Ministrul turismului, aflata in vizita in localitatile afectate de inundatii, le-a facut sinistratilor cateva cadouri neinspirate: pantofi cu toc si ciocolata
Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe doamnele din comuna lovita de inundatii cu "pantofi de bal" si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.
Una dintre femeile care a primit pantofii a spus ca nu are cum sa ii foloseasca si ca ar vrea sa ii dea inapoi daca Udrea ii va primi. In cele din urma, femeia s-a razgandit si a spus ca va da pantofii unei nepoate.
Elena Udrea nu i-a uitat nici pe cei mici, carora le-a oferit cate o ciocolata pe geamul deschis pe jumatate al gipanului.