Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man.
Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul. Stefan Banica si Pacha Man sufera transformari pe parcursul povestii, se inverseaza rolurile, Stefan "imprumuta" imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Stefan.
"Este o joaca frumoasa", a spus Stefan Banica. In clip apar si doi copii, care joaca rolurile lui Stefan si Pacha la varsta copilariei. Pentru a-l juca pe Stefan Banica a fost ales chiar fiul artistului, Radu-Stefan, in varsta de 11 ani.
"Ma bucur ca am mai facut un videoclip impreuna cu baiatul meu, al doilea clip dupa "Doar o data-i Craciunul", filmat in 2004, cand Radu-Stefan avea doar 2 ani. Vreau sa ne bucuram de aceste momente, mai ales ca eu si tatal meu nu am avut sansa sa apucam sa filmam impreuna.", a explicat Stefan Banica.
Filmarile videoclipului "Alerg printre stele" au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte.
"Alerg printre stele" este cel de-al patrulea single promovat de Stefan Banica de pe albumul "Altceva", dupa piesele "Nu e prea tarziu" (iulie 2012), "Ce e dragostea?" feat. Marius Moga (octombrie 2012) si "Noaptea de Craciun" (decembrie 2012).
Puteti urmari aici noul videoclip Stefan Banica feat. Pacha Man - "Alerg printre stele", lansat alaturi de MediaPro Music:
http://www.youtube.com/watch?v=sZjqTiVKq6M&list=UU6oZDJZhFSFjSSHpzkyr03g