Cantareata Ellie White se lauda din nou cu forme perfecte, ea reusind sa slabeasca dupa nastere cu trucuri desprinse din medicina traditionala chinezeasca. Fosta solista DJ Project a reusit sa dea jos 8 kilograme in trei luni.
Pentru Ellie White fiecare zi incepe acum cu nectar de goji si iaurt cu fructe goji, iar la pranz si cina cantăreata ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. Ellie White nu a agreat niciodata pastilele de slabit si a incercat mereu metode de slabire naturiste.
"Sunt de parere ca pastilele de slabit iti fac bine pe moment, insa efectele negative le resimti abia atunci cand nu le mai ei. La sfatul unui medic specialist am inclus in alimentatia mea fructele goji, care se gasesc acum si la noi. Beneficiile acestui fruct au fost descoperite de chinezi in urma cu 2000 de ani, iar goji sunt considerate ca fiind cel mai bun antioxidant natural", declara Ellie White.
Noul regim de viata a inceput sa dea rezultate repede: "Slabesti natural, iar primele rezultate se vad dupa zece zile. Am 54 de kilograme, chiar mai putin decat inainte de a ramane insarcinata. Am slabit, natural si fara efort, 8 kilograme in 14 saptamani.
Artista isi datoreaza forma de invidiat si ceaiului de ghimbir, pe care il bea in fiecare seara inainte de culcare: "Dupa ce il adorm pe Mihaita (baiatul pe care-l are cu Doru Tinca, iubitul ei, n.r.) obisnuiesc sa-mi fac ceai cu ghimbir proaspat. Ghimbirul arde grasimile, iar astfel nu risc sa ma ingras chiar dacă am avut o cina mai bogata".