Cautare

467 de rezultate pentru "bacau" (7.56 secunde)
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
La randul sau, baronul de Bacau Viorel Hrebenciuc se inscrie in randul nemultumitilor, „predicand” sanguincios in lung si in lat provocarea congresului.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Se continua lucrarile pe Surplacul de Bacau-Bors. Am decis la nivel politic ca tronsonul de la Gilau la Mihailesti sa fie scos imediat la licitatie, sa se reia proiectarea pentru tronsonul Targu-Mures-Campia Turzii pentru ca aceste lucrari sa fie continuate de la bugetul de stat.
Nicolaescu a precizat ca in cadrul CNC al Aliantei D.A. s-a hotarat sustinerea candidatului democrat la functia de viceprimar al municipiului Bacau.
"Nastase sa faca un pas in spate", a declamat si Mitrea, urmat de siretul Hrebenciuc, care a declarat doar ca "nu cred ca PSD Bacau va da un vot de incredere lui Nastase".
Am crescut alaturi de sora mea, parintii, bunicii materni si strabunica materna, intr-un sat infiintat in 1922 (ale carui masuratori au fost facute de strabunicul nostru), langa Bacau, intr-o casa si o curte pline in permanenta de prieteni.
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
De asemenea, senatorul PNL de Bacau, Ioan Aron Popa, considera ca o remaniere va fi benefica. El este de parere ca remanierea va fi facuta daca asa considera de cuviinta Coalitia de la guvernare, nu daca asa doreste PSD.
La actul emis de CJ Dolj au fost adaugate de catre secretarul general al judetului, Gheorghe Barbarasa, alte hotarari de guvern asemanatoare care priveau terenuri din apropierea Aeroporturilor Bacau sau Sibiu.
Buzau -100.000 lei, Braila - 900.000 lei, Arges - 500.000 lei, Tulcea - 220.000 lei, Valcea - 500.000 lei, Dambovita -500.000 lei, Alba -50.000 lei, Bacau - 10.000 lei, Balti - 80.000 lei, Botosani - 25.000 lei, Cahul - 30.000 lei, Campulung -50.000 lei, Ciuc - 50.000 lei, Putna - 100.000 lei.
Este vorba despre societatea Verticom Bacau, firma la care actionar majoritar este Sergiu Sechelariu, si firma Eurografica din Bucuresti. Avocatii lui Adrian Nastase nu au dorit ca comenteze aceasta informatie.
Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan i-a reprosat premierului Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul unei intalniri avute cu liberalii din Bacau, pierderea credibilitatii liberalilor, schimbarea raportului PNL si PD din interiorul Aliantei si neimplicarea sa in plan politic si guvernamental.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, in dosarul afiselor electorale, in 28 iunie 2006, pentru ca ar fi primit foloase necuvenite sub forma unor materiale electorale in valoare de 26 de miliarde de lei, in timpul campaniei din 2004, de la reprezentantii a doua firme - Vertcon Bacau si Eurografica SRL Bucuresti.
De mentionat ca in dosarul Eurografica, procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, in 28 iunie 2006, fiind acuzat acuzat ca ar fi primit foloase necuvenite sub forma unor materiale electorale in valoare de 26 de miliarde de lei, in timpul campaniei din 2004, de la reprezentantii a doua firme - Vertcon Bacau si Eurografica SRL Bucuresti.
In realitate, documentul reprezenta o conventie incheiata intre DA Jiu, DA Prut Iasi si SC Letea SA bacau, prin virament cate 750 de milioane de lei vechi, la data intrarii in posesie a ordinelor de compensare.
"Spre exemplu, doar din Bacau sint vreo 80 de mii de oameni in zona Torino. Acolo e o a doua resedinta a bacauanilor", a incheiat secretarul de stat liberal.
El a precizat ca, pana in prezent, astfel de grupuri s-au infiintat in zece judete, o prima intalnire cu simpatizantii platformei avand loc duminica, la Bacau, unde au fost prezenti liberali si simpatizanti liberali din Neamt, Iasi, Vrancea, Vaslui, Suceava si Botosani.
Incredibil, dar deputatul PSD de Bacau a fost maestrul de ceremonii al lui Stolojan in periplul acestuia din Moldova. Lansarea Platformei Liberale nu se putea bucura de "succesul" imens de care a avut parte fara o mobilizare exemplara a eminentei cenusii din PSD.
google-analytics.com