Cautare

132 de rezultate pentru "ariesul 1907 turda" (7.41 secunde)
In Lugoj se inregistreaza 2 raniti si 2 morti, in Cugir 3 morti si 42 de raniti, in Cisnadie 2 morti si 11 raniti, Caransebes 2 morti si 13 raniti, iar in Turda o persoana decedeaza.
Imi doresc la nivel judetean ca, impreuna cu ceilalti colegi din celelalte formatiuni politice, sa constituim o echipa in urma careia sa avem mai multe investitii in aceasta zona, cum ar fi Autostrada Transilvania sau infrastructura adiacenta municipiilor Cluj-Napoca, Turda si Campia-Turzii", a afirmat Soporan.
Ulterior, adica duminica, in timp ce se afla la Turda, Elena Udrea a afirmat ca nu discutat lucruri "de taina" cu presedintele Traian Basescu la Neptun si ca seful statului si-a petrecut cea mai mare parte din timp dansand si facandu-si poze cu turistii.
Sub privirile si aplauzele ingaduitorilor participanti la un miting unde venisera, de fapt, sa-l asculte pe Gheorghe Turda, doamna Cocos s-a infiintat pe scena si, cu un glas rezonand amintiri nepieritoare, a slobozit acel triumfal indemn de a vota pe cine trebuie, fiindca, nu-i asa, "toti suntem urmasii lui Traian Basescu"...
Geoana a vizitat, sambata, o biserica din Campia-Turzii, fabrica "Sticla" Turda, o ferma de vaci din satul Copaceni si una de trandafiri de langa Cluj-Napoca.
- pentru decontaminarea si punerea la dispozitie a terenului necesar in zona Turda, pentru terenul aferent constructiei Autostrazii Transilvania; - pentru lucrarile de modernizare si reabilitare a DN12, DN15 si DN6;
- pentru decontaminarea si punerea la dispozitie a terenului necesar in zona Turda, pentru terenul aferent constructiei Autostrazii Transilvania; - pentru lucrarile de modernizare si reabilitare a DN12, DN15 si DN6;
Alexandru Arsinel, Gheorghe Turda, Toni Grecu, Tibi Scobiola, Laurentiu Duta si Connect-R vor expune problemele legate de sistemul de pensii si gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, in cadrul unei conferinte de presa, premergatoare dezbaterii de la Bruxelles, initiata de europarlamentarul Petru Luhan.
Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Smiley, Connect-R, Andreea Banica, Toni Grecu, Gheorghe Turda, Dinu Iancu Salajanu, Laurentiu Duta, Tibi Sobiola si altii.
Presedintele tarii impreuna cu Elena Udrea si primarul Emil Boc au pornit pe o ulita plina de hartoape, spre un sat de langa Turda pentru a zabovi timp de vreo 3 ore, la o pensiune cu multe stele, departe de ochii cetatenilor si ai presei, unde preaplecatul Primar a decis sa se ascunda imoral sub fusta unei fundatii, in loc sa se ridice la inaltimea functiei publice, cu care a fost investit de clujeni, si care, in micimea lui sufleteasca, devenita proverbiala, ar putea da dovada de curaj si de responsabilitate politica, demisionand din functia de primar, pentru a sluji demn, cu cinste si bravura Partidul Miscarea Populara in calitate de membru cu acte in regula.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Acesta este intocmit in baza criteriilor de finantare, acceptate de Comisia Europeana, si cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda.
Guvernul a repartizat Ministerului Transporturilor o suma cu 7,6% mai mica decat cea din acest an, ceea ce afecteaza alocarile pentru anumite obiective, cum ar fi autostrazile Lugoj-Deva si Sebes-Turda, situatie care ar putea duce la sistarea lucrarilor.
Este din satul Turda, comuna Mihai Bravu, judetul Tulcea. Una din surorile lui a fost la Babadag, mama mea era la Harsova, acolo s-a casatorit si m-a nascut pe mine, iar frate-sau, unchiul Gemal, locuia pe Salingny intr-o casa cu doua etaje.
Daca o mare parte dintre aceste actiuni pot fi considerate ca niste veritabile investitii, in Fondul Proprietatea sunt incluse si actiuni la societati care au probleme financiare destul de grave, cum ar fi Tricodava Bucuresti (cu 30,6% din actiuni) sau Turdapan Turda (cu 39,9% din actiuni).
Dobromin n-ar fi prima mare societate de stat devalizata de Tufan, fiindca pe lista acestuia mai exista numele unor firme precum Casirom Turda, de pe urma careia afaceristul prahovean s-a ales cu peste 2 milioane de euro.
Potrivit unei informatii furnizate un post de televiziune, oamenii de afaceri au identificat deja si locul propice pentru aceste culturi, fiind vorba despre terenuri din judetul Cluj, situate intre Turda si Campia Turzii.
Casirom SA Turda, ICPM SA Baia Mare, Cerealprod SA Galati, Cerola SRL si AXM Prod 93 din Vâlcea.Nu primesc autorizatiiUltimele doua societati fac parte din raza de competenta a Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova, unde situatia este cunoscuta.
Casirom SA Turda, ICPM SA Baia Mare, Cerealprod SA Galati, Cerola SRL si AXM Prod 93 din Vâlcea.Nu primesc autorizatiiUltimele doua societati fac parte din raza de competenta a Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova, unde situatia este cunoscuta.
Deva, Turda, Bacau, Botosani, Rosiorii de Vede, Oltenita, Miercurea Ciuc, Dragasani, Calarasi sau Bucuresti sunt doar câteva dintre municipiile care n-au vazut nici un fel de piedica în a întocmi proiecte si studii.
google-analytics.com