Cautare

132 de rezultate pentru "ariesul 1907 turda" (8.04 secunde)
Un submarin construit in 1907 a fost descoperit in Long Island Sound, un estuar de maree al Oceanului Atlantic. Dupa cautari care au durat ani de zile, un grup de scafandri entuziasti au reusit sa gaseasca locul in care s-a scufundat submarinul.
Ariesul Mare, Str. Baia de Aries, Bdul. Iuliu Maniu, sunt: - crearea spatiilor de recreere dotate cu mobilier urban; - protejarea spatiilor verzi cu gard metalic sau gard viu;
"Asa cum bucuresteanul a considerat ca Traian Basescu este mai bine sa fie presedintele Romaniei decat primar general al Capitalei, si aici cetateanul va decide daca, de exemplu, Tudor Stefanie este mai bun ca primar de Turda sau ca senator de Turda", a explicat Boc.
O sa discutam cu responsabilii Ministerului Transporturilor si cu constructorul, Bechtel, pentru a vedea, fata de graficul de lucrari existent, care este capacitatea de lucru in continuare si daca exista necesitatea unei realocari suplimentare pana la finele acestui an, astfel incat sa existe posibilitatea punerii in functiune a unui tronson care sa ajute traficul din zona oraselor Cluj-Turda", a afirmat seful Executivului.Premierul a evitat sa se pronunte in privinta costurilor totale ale Autostrazii Transilvania, aratand insa ca "studiul de fezabilitate s-a bazat pe o solutie, care ulterior s-a schimbat", fapt care va duce la cresterea costurilor.Initial, costurile totale ale autostrazii Transilvania au fost estimate la 2,2 miliarde de euro.
Statiunile participante la acest program sunt Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia si Saturn.
• Totodata, pana la sfarsitul anu-lui 2010 se vor finaliza lucrarile la cen-tura Bucuresti Nord, centura Sibiu si la 10 kilometri din autostrada Brasov-Bors, sectiunea Turda-Campia Turzii. ... In momentul de fata sunt gata doar cei 42 de kilometri dintre localitatile Turda si Gilau.
CE a aprobat extinderea metroului (Parc Bazilescu - Straulesti si Drumul Taberei - Universitate) cu fonduri structurale Comisia Europeana a aprobat includerea magistralelor de metrou M4 (Parc Bazilescu - Straulesti) si M5 (Drumul Taberei - Universitate), precum si a tronsonului de autostrada Sebes-Turda in randul proiectelor care sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T), conform Mediafax.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
Austostrada Sebes-Turda va fi deschisa complet circulatiei incepand de maine. Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta ca au mai ramas de finalizat doar "cateva lucruri minore", astfel ca maine dupa-amiaza se va da drumul circulatiei si pe Lotul 2, insa "fara festivisme" si "fara taieri de panglici".
S-a deschis ultimul lot al Autostrazii Sebes-Turda, cu o intarziere de 5 ani. Sunt restrictii de viteza in unele locuri de 60 km/h, iar in altele de 100 km/h.
Doua adolescente de 11 si 16 ani au fost lovite in plin, in timp ce traversau regulamentar o strada din Turda, de o masina condusa de un sofer in varsta de 85 de ani.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Turda - Bd. Maresal Al.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Turda - Bd. Maresal Al.
Turda, sectorul 1, ruland in trafic din directia bd. Ion Mihalache - Str.Turda spre Podul Grant, un autoturism marca Dacia 1310, condus de un barbat.
Incendiu puternic, luni dupa-amiaza, pe Autostrada A10 Sebes - Turda, in apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Un camion s-a facut scrum.
Doi oameni au fost raniti in Turda dupa ce rezervorul de gaz al unei masini, aflate intr-un garaj, a explodat.
Gheorghe Turda isi doreste ca manelistii sa primeasca atestate pentru a avea dreptul sa cante pe scena. Mai mult, el propune si o lege in acest sens.
In 1907, a petrecut o scurta vreme in atelierul lui Auguste Rodin, noteaza www.icr.ro. Paraseste atelierul acestuia dupa doar trei luni, convins ca a umbra marilor copaci nu creste nimic si inchiriaza un spatiu pe strada Montparnasse, unde isi amenajeaza atelierul.
In 1907, doi oameni cu viziune, William J. Pirrie (presedintele companiei Harland & Wolff Shipbuilders) si presedintele companiei White Star Line, J.
1947) 1907: (S.V.) Mircea Eliade, scriitor, filozof si istoric al religiilor (d. 1986) 1913: Geza Vida, sculptor maghiar din Romania (d.
google-analytics.com