Cautare

1244 de rezultate pentru "ardeal fotbal" (3.17 secunde)
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Ei hotarasc ce fel de fotbal vor sa vada, iar echipa lor fie se conformeaza, fie ii pierde. Ei platesc, canta si isi incurajeaza echipa, chiar daca ia bataie, pentru ca vor sa vada fotbal.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
“Am cutreierat intregul Ardeal si, oriunde am fost, am predat umbrela UDMR care de 15 ani ne ocroteste si va trebui sa ne ocroteasca multi ani de-acum incolo.
In acest sens, 35 de reprezentanti din opt judete din Ardeal au semnat, la Oradea, documentul intitulat „Ardealul – ... Reprezentantii judetelor din nord-vestul tarii au stabilit patru proiecte de dezvoltare considerate prioritare pentru Ardeal:
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, intr-un comunicat de presa, ca PD are o conducere dezechilibrata, sase dintre cei 10 vicepresedinti fiind din Ardeal, iar trei din Bucuresti.
Cele mai multe nemultumiri sunt in randul membrilor PD, partid ai carui lideri, cum ar fi Emil Boc si Vasile Blaga, provin din Ardeal, au precizat sursele citate.
PRINTUL CHARLES se plimba prin Ardeal si il intalneste pe Gheo care cosea si dorind sa intre in vorba zice : ... Un pictor in Ardeal doreste sa picteze ceva autentic.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. O sticla mare de palinca, la 500 grame, costa 35 RON, iar un toi costa 10 RON, in timp ce o sticla mica e la pretul de 5 RON.
Primele fiinte umane pe aceasta planeta au fost in (Ardeal) Transilvania! ... Dar in Ardeal si in Moldova se spune is, care e forma prescurtata de la sint.
Insa nu putem exclude ca unele filiale, in special din Ardeal sa iasa din referendum intarite sau cel putin protejate USR/ MRI Ambele vor iesi intarite nu neaparat prin pozitia progresista ci mai ales prin faptul ca au avut ocazia sa arate curaj si identitate si au aratat.
Lupta politica a presedintelui suspendat Traian Basescu s-a mutat in Ardeal si a capatat accente paroxistice. ... Basescu a lansat din Ardeal cel mai dur atac de pana acum la adresa clasei politice care a condus la suspendarea lui din functie.
La un "Golden Blitz" din Cluj, liderii democrati din Ardeal au primit ordin sa relanseze tema fraudarii scrutinului, pentru ca, in caz de esec, presedintele suspendat sa poata da vina pe "hotii" din celelalte partide politice.
"La Cluj, cand noi ne-am adunat in perioada lui 2005 toate organizatiile din Ardeal si Banat, am avut o tinta, o cunoasteti, nu mai vreau sa mai intru in amanunte.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Nu intotdeauna suntem constienti de aceste lucruri atunci cand discutam anumite subiecte la Bucuresti si acesta a fost intr-un fel avantajul participarii unor ministri din Ardeal in guvernul de la Bucuresti, in perioada 2000-2004, probabil ca atunci au fost cei mai multi ministri din Cluj, din zona, si a fost important pentru ca ei au adus mesajele specifice din aceasta zona.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
"Neintelegerile cu UDMR si electoratul din Ardeal" "Stim foarte bine ca relatia UDMR cu celelalte partide se desfasoara sub forma ca ei cer si tu dai.
Conform acestora, la intalnirea de la hotel Ramada au participat aproximativ 40 de persoane, majoritatea celor prezenti fiind din Ardeal. ... Cand va cunoaste PSD continutul relatiilor, intalnirilor tale si ale apropiatilor tai cu Traian Basescu si cu lideri marcanti ai PDL din Ardeal si Banat, dar nu numai?
"Noi am solicitat si parlamentarilor PDL, in special celor din Ardeal, sa semneze aceasta scrisoare deschisa.
google-analytics.com