Cautare

2430 de rezultate pentru "apetrei constantin" (3.33 secunde)
Astfel, in cadrul Consiliului National au fost numiti presedintele PRM Botosani, Stefan Baban, Dumitru Codreanu, Stelica Fasniuc, Adela Nechita, care au mai fost desemnati si in Comitetul Director, prim - vicepresedintele Eugen Nitura, juristul Valeriu Apetrei, Maia Bolea si Iulian Hauca.Dumitru Codreanu a fost ales si ca secretar executiv in Biroul Permanent.
Antrenorul pugilistelor botosanene, Victor Apetrei a declarat ca obiectivul sportivei sale de a intra in lotul national este foarte aproape de a se materializa, deoarece sportiva a fost monitorizata de antrenorul lotului national Adrian Lacatus
Ministerul Agriculturii vrea sa majoreze sumele alocate prin Programul Fermierul in cofinantarea proiectelor Sapard pentru investitiile in zootehnie si sectorul procesarii produselor agricole si piscicole, a declarat ieri secretarul de stat Danut Apetrei.
El l-a desemnat pe secretarul de stat pentru dezvoltare rurala, Danut Apetrei, sa coordoneze analiza din sectorul de pescuit. Suspendarea ordinului de interdictie a pescuitului de sturioni s-a propus in urma unor actiuni de verificare, efectuate de catre Corpul de Control al Ministerului Agriculturii.
Vasile a murit in anul 379, cand inca nu implinise 50 de ani, iar la inmormantarea sa au participat multime de crestini si pagani, dovada a marii sale popularitati, a mai spus parintele Ciprian Apetrei.
Preot Ciprian Florin Apetrei) Revelatia divina este descoperirea lui Dumnezeu fata de oameni. Dumnezeu ni se reveleaza pe cale naturala si pe cale supranaturala.
Alexandrescu Dana Sorina, Andreescu Florentina Iulia, Apetrei Simona, Bica Daniela, Bolgiu Dana Adela, Budarescu Maria Cristina, Calenic Marioara, Campean Ioan, Chirila Ravara Cecilia, Culea Cosmina Stefana, Ioan Sergiu Danut, Guse Ana, Ispas Narcisa, Matei Dana Marinela, Micu Marioara, Montia Tatiana, Murvai Diana Mirela, Nedelcu Ramona, Pascal Diana Ionela, Popescu Maria, Scridon Maria, Vlad Elena, Veres Liliana, Anbrus Manuela, Balta Madalina, Davidescu Lavinia, Dobrota Liliana, Eparu Ion, Gavrilut Gabriel Ioan, Geamanu Anca Raluca, Halic Eugenia Claudia, Marginean Corina, Ionica Maria Magdalena, Marmandiu Razvan, Martius Mihaela Gloria, Popovici Gabriela, Puiu Ligia, Raduly Eniko, Sandru Emanuela, Serindac Casandra, Simon Marioara, Topana Iuliana, Dumitrescu Spiridon, Rascu Agripina, Deaconu Gheorghe, Pall Eniko Vera, Doda Camelia, Rusu Cristina, Petrascu Elena, Deaconu Gheorghe, Ghetu Silvia.
Vasile a murit in anul 379, cand inca nu implinise 50 de ani, iar la inmormantarea sa au participat multime de crestini si pagani, dovada a marii sale popularitati, a mai spus parintele Ciprian Apetrei.
Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu. ... dezvolta doua portrete exemplare in acest sens, cel al lui Constantin Pierdutul si cel al lui Filip Lascareanu Umilitul.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Anuntul edilului conservator a fost pus de presedintele PC, Daniel Constantin, pe seama negocierilor pe care Piedone le-ar avea cu UNPR.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Ponei, pauni, fazani, cai lipitani, gaini olandeze, prepelite sau canari sunt doar câteva din speciile de animale si pasari pe care Constantin Faltinski le creste la ferma sa.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Constantin Pislaru, apicultor din Negresti, Arges este prezent la Zilele Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii. ... Aceasta este prima editie a Zilelor Municipiului Calarasi cu care particip", ne-a spus Constantin Pislaru, pasionat de apicultura.
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Potrivit reprezentantilor DIICOT - Structura Centrala, miercuri noapte au fost retinuti pentru 24 de ore Alin Constantin, fratele procurorului Luis Constantin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, si un verisor al acestuia, Tudor Constantin, ambii din municipiul Craiova.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist. ... Totodata, Constantin Tudor a informat deputatii ca este insarcinat cu coordonarea filialei PUR din judetul Calarasi.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
google-analytics.com