Cautare

7258 de rezultate pentru "apel la ora ceruta" (4.60 secunde)
Noua componenta a conducerii Senatului a fost aprobata cu 101 voturi "pentru", 5"abtineri" si 2 voturi "impotriva". Biroul Permanent al Senatului a fost ales dupa o pauza de consultari ceruta de PDL si un apel nominal.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Ma refer, bineinteles, la moartea absurda a unui copil de 4 ani. ... In acest context deloc onorant, fac apel la o incetare imediata a acestui razboi al declaratiilor.
Nici nu au aparut situatii in care sa fi fost ceruta utilizarea unor astfel de tehnici. A mai fost un caz, in care o fata a fost la o petrecere aniversara, in casa unui prieten.
Dupa infringerea de la Congresul de acum trei saptamini, tatucul social-democratilor a anuntat ieri ca nu se mai regaseste alaturi de actuala echipa de conducere a PSD si va analiza oportunitatea de a ramine membru in partidul de care este legat trup si suflet.
Presedintele PD, Emil Boc, a facut ieri un apel catre colegii de coalitie pentru a adopta legea ANI in forma promovata de Guvern, singura forma in care "legea poate aduce transparenta unei Romanii, care nu are nimic de ascuns din perspectiva declararii averilor demnitarilor".
Alianta PSD+PC a fost inregistrata la Tribunal, conform unui comunicat de presa transmis de Partidul Conservator.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Parlamentul se va intruni luni in sesiune extraordinara pentru a analiza exceptiile ridicate de Curtea Constitutionala la pachetul de legi privind reforma Justitiei.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Miron Mitrea au adresat ieri clasei politice, presei si societatii civile o scrisoare deschisa in care fac apel pentru introducerea votului uninominal si a Parlamentului unicameral.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale. Institutiile vizate au replicat ca ii vor da raspunsul primarului Bacaului in termenul prevazut de Legea liberului acces la informatiile publice.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a acuzat PRM si PD ca ar fi facut presiuni politice asupra Curtii de Apel Bucuresti cu privire la inregistrarea formatiunii sale, in termenul prevazut de lege, si a avertizat Puterea ca va apela la oficialii europeni pentru rezolvarea acestui caz.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi. ... Batalia pentru cine va detine pana la urma conducerea Consiliului Judetean Constanta a inceput insa, cateva nume fiind deja vehiculate, mai ales din partea democratilor.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi. ... Batalia pentru cine va detine pana la urma conducerea Consiliului Judetean Constanta a inceput insa, cateva nume fiind deja vehiculate, mai ales din partea democratilor.
Liderul UDMR, vicepremierul Markó Béla, incearca sa medieze relatiile dintre PNL si PD printr-un apel catre Alianta in vederea unei mai bune colaborari, pentru a nu periclita integrarea Romaniei in UE in ianuarie 2007.
Episodul de azi este dedicat celui mai important edificiu din centrul orasului Calarasi - Palatul Administrativ, o cladire emblematica - si Casei Prefectului, un edificiu la fel de frumos din punct de vedere arhitectural, situat in spatele Palatului.
Senatorul independent de Caras-Severin, Ioan Talpes, a anuntat ieri la Resita constituirea grupului de initiativa pentru lansarea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), partid de orientare crestin-democrata.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
In aceasta problema, la nivelul liderilor de la centru, parerile sunt impartite. ... "Sa-si dea demisia" In acest context, decizia inlocuirii lui Flutur de la Ministerul Agriculturii este ca si luata.
google-analytics.com