Cautare

7258 de rezultate pentru "apel la ora ceruta" (7.86 secunde)
Fostul presedinte irakian Saddam Hussein si doi dintre colaboratorii sai vor fi executati imediat in cazul in care Curtea de Apel confirma condamnarea lor la moarte, iar trupul fostului lider de la Bagdad ar putea fi inhumat in secret, au declarat surse guvernamentale.
Aceasta devine astfel primul parlamentar care renunta la functia detinuta in legislativ din cauza verdictului de politie politica dat in cazul sau de Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Curtea de Apel Bucuresti decide peste o saptamana asupra eventualei suspendari a judecarii contestatiei liderului PC, Dan Voiculescu, fata de decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) pentru a trimite dosarul la Curtea Constitutionala.
Catalin Avramescu, Andrei Cornea, Gabriel Liiceanu, Mircea Mihaes, Horia-Roman Patapievici, Andrei Plesu, Vladimir Tismaneanu si Traian Ungureanu au dat ieri publicitatii un Apel pentru o noua Constitutie.
Razboiul dintre conservatori si Marian Popa s-a purtat cateva luni in instanta, Curtea de Apel Galati dand o hotarare definitiva si irevocabila prin care se constata incetarea mandatului de consilier local a lui Marian Popa.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca formatiunea democrat-liberala face un apel catre toate partidele politice pentru stoparea violentelor in campania electorala.
Premierul Tariceanu a lansat luni un apel liderilor politici, indemnandu-i sa transmita sustinatorilor ca trebuie sa duca o campanie civilizata, "cu argumentele ideilor si nu ale fortelor" si a spus ca violentele apropie campania electorala din acest an de cele de la inceputul anilor ‘90.
Fostul deputat Mona Musca a solicitat Curtii de Apel Bucuresti revizuirea hotararii judecatoresti prin care a fost declarata colaborator al fostei Securitati, cerere introdusa dupa ce CNSAS a fost declarat neconstitutional.
Procesul urmeaza sa aibe loc in data de 23 Septembrie, la Curtea de Apel Bucuresti.
"Masurile luate si lipsa de subventie acordata prin lege catre administratiile locale la nivel de 45% din costul combustibilului va duce ca aceste sisteme sa intre in colaps total in iarna, sumele care au ramas restanta sunt de peste doua mii de miliarde de lei vechi, restanta din 2007 fiind de aproapte o mie de miliard de lei vechi si restanta din trimestrul intai 2008 - 1100 de miliarde", a precizat Mircea Toader.
Premierul Tariceanu a apreciat ca decizia Curtii de Apel de a respinge cererea PRM de suspendare a hotararii privind colegiile uninominale confirma legalitatea actului normativ si a criticat "Alianta Rusinii" PRM-PD-L, considerand ca a incercat sa blocheze votul pentru propriul interes.
PRM pregateste o motiune de cenzura care sa duca la caderea Guvernului Tariceanu si va face apel la PDL si PSD sa sprijine acest demers prin adunarea unui numar suficient de semnaturi pentru depunere, a anuntat secretarul general al formatiunii, senatorul Gheorghe Funar.
Marilena Ingeaua, un fost membru al Comisiei de aplicare a Legilor fondului funciar, a dat in judecata Primaria Craiova pentru a o pune in posesie cu mai multe zeci de hectare de teren, printre care si cele 14 de la Han.
La fel a procedat si Comisia Judeteana de Aplicare a Legii nr. ... Ciudat, Comisia Judeteana si primaria nu au mai facut recurs la decizia instantei, care a ramas definitiva si irevocabila.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Premierul Emil Boc a facut apel joi atat la dascali cat si la magistrati sa inteleaga situatia economica dificila si a reiterat promisiunea ca, in masura in care va avea resurse financiare, Guvernul va majora salariile, incepand cu cele care au valori mici.
In timp ce presedintele PNL, Crin Antonescu crede demisia Guvernului, liderul UDMR, Marko Bela face apel la PSD si PD-L sa incerce sa ramana impreuna pana la prezidentiale.
Ministrul interimar de Finante, Gheorghe Pogea, a facut apel la parlamentari pentru a aproba bugetul pe 2010 pana la finalul acestui an, cu un deficit bugetar de 5,9% din produsul intern brut (PIB). ... Fac apel la dumneavoastra pentru a-l aproba pana la finalul acestui an.
google-analytics.com