Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un text exploziv: "Siteul cu dovada anti-Culcer a fost parolat azi dimineata", pe care il puteti citi in continuare .
'Scandalul amorsat de Inpolitics privind ancheta TVR in legatura cu, de acum, celebra emisiune in care Adrian Paunescu a fost terfelit exact in momentul inmormantarii ia amploare.
Relatam, in articolele noastre, ca dupa inceperea anchetei in TVR pe marginea posibile incalcari a deontologiei profesionale in cazul Paunescu, a aparut un element spectaculos, in sensul ca Rodica Culcer s-ar putea sa fi oferit chiar ea un element probatoriu care o incrimineaza grav. Mai exact, pe un site cultural apartinand publicistului Petru Clej, unde acesta a postat un material anti-Paunescu, apare un comentariu semnat de directorul stirilor TVR in care Culcer recunoaste ca terfelirea lui Paunescu a fost intentionata si facuta ca o contra-pondere la elogiile exagerate aduse de Antena 3 si Realitatea TV. Descoperit de membrii comisiei de ancheta a TVR, postarea in cauza e inclusa in raportul catre CA si ridica serioase semne de intrebare legate de probitatea jurnalistei.

Rodica Culcer: (15-11-2010 la 05:03)
"Foarte interesanta si binevenita atitudinea voastra fata de cazul AP. Am incercat si noi la TVR sa dam glas celor revoltati de cultul personalitatii sale, prin emisiunea in care a fost invitat Andrei Cornea, iar acum suntem prigoniti de PSD, prin oamenii lor din CA si din Comisia de etica a institutiei. Mai mult, Victor Ponta a cerut in plenul Parlamentului audierea intregii conduceri a TVR pentru modul in care a reflectat disparitia "marelui poet".
Unde ma despart de tine si de analiza ta este in implicarea religiei ortodoxe in aceasta isterie: totul nu este decat o manevra a PSD, care a vrut sa-l transforme in martir al neamului si s-a folosit masiv de RealitateaTV si de Antene in acest sens. Desigur, aparitia presedintelui Basescu la catafalc a fost regretabila, dar asta nu schimba faptul ca totul, absolut totul, este o operatiune politica - ceea ce este foarte grav" asa suna comentariul postat pe siteul amintit."

Azi dimineata, surpriza: jurnalistii de la Cotidianul au descoperit ca siteul a fost parolat si nu mai permite accesul la materialele sale. Cotidianul.ro scrie ca acest lucru ar reprezenta o dovada clara ca autoarea postarii buclucase este chiar Rodica Culcer, fosta sefa a lui Clej la BBC. Noi am merge mai departe, furnizand o explicatie foarte plauzibila a parolarii siteului: in conditiile in care autoarea postarii e Rodica Culcer, lucru care ar putea fi dovedit de specialistii in IT, spre exemplu, dupa IP-ul computerului de la care a fost facuta postarea, acest lucru poate deveni o proba serioasa in cazul unui proces pe care urmasii marelui poet l-ar putea intenta TVR. Or, atat timp cat siteul nu mai este accesibil, proba respectiva nu poate fi obtinuta (nu e exclus sa fi fost chiar distrusa) astfel ca Rodica Culcer scapa cu fata curata. '