Cautare

3999 de rezultate pentru "antena 1 sibiu 26 05 2012" (7.49 secunde)
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Cu o investitie de 1.5 milioane euro facuta cu fonduri europene, Pan Food a reusit sa reitereze un produs cu puternice radacini in traditia sibiana care facea senzate acum 30 ani in Romania:
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. SIBIU, hai sa facem istorie! RPG Security asigura paza si protectia celui mai mare concert din Romania " Forza ZU " sambata, 23 mai, orele 15.00, in Piata Mare din Sibiu.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
Atribuirea mandatelor De prezentare parlamentara a PSD si PNL (la care se adauga PC) va depinde in principal viitorul guvern, iata de ce vom simula, plecand de la unele sondaje de opinie, cum va arata Parlamentul dupa alegerile generale din 2012 pentru membrii social-democrati si liberali, pe diferite scenarii de lucru.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Astfel, in data de 16 martie 2012, Marcel Sampetru i-a solicitat lui Vlad Mihai sa afle, in virtutea atributiilor sale de serviciu, daca un post telefonic este interceptat.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global.
Una dintre solutii ar fi sa va cumparati un autoturism inmatriculat dupa 1 ianuarie 2007, dar mai sunt si alte metode de care va puteti erija de noua taxa auto. ... 1.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august. ... Rusoaica Evgeniya Kanaeva a obtinut cel mai bun punctaj la individual, 116 puncte, cu aproape 1,5 puncte mai mult decat conationala Daria Dmitrieva.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
Posturile de televiziune Antena 1 ti Antena 3 au primit scrisori de atentionare din partea CNA pentru ca au difuzat, vineri, un sondaj electoral CCSB, incalcand astfel prevederile deciziei CNA privind campania alectorala in audiovizual, conform careia "cu 48 de ore inainte de ziua votarii este intrerzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada".
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
google-analytics.com